MENÜ

Amansız takip

Abone Ol Google News

Çalkantılı günler geçiren Beşiktaş; kaybetmiyor. Ligde tehlikeli bölgede bulunan Göztepe’yi ağırlayan Kartal, ilk yarı döküldü. İkinci devre Burak ile öne geçip üç puan almasını bildi. Şampiyonluk umutlarını zora sokan Siyah-Beyazlılar; Devler Ligi hayali için zirve takibini sürdürdü..

Haberin Devamı

Pozisyon yok

İlk yarıda her iki takım da, rakip kalelere gollük şut atamadı. Orta alana sıkışıp kalan oyun sıkıntı yarattı. Kartal, Gökhan ve Quaresma ile sağ kanattan yüklendi. Göztepe ise Adriano çıktıktan sonra Beşiktaş’ın sol tarafından bindirmeler yaptı. Karşılıklı son vuruşlardaki etkisizlik, pozisyonları bitirdi.

Kagawa’ya yaramadı

Oyuna sonradan girip skor üreten Japon yıldız, maça 11’de başladı. Fizik olarak tam hazır olmadığı için, beklenen etkiyi ortaya koyamadı. Geçen hafta protesto edilen Karius; rahat maç çıkardı.

Burak affetmedi

Beşiktaş ikinci yarıya golle başladı. Daha ilk dakika içinde; Quaresma sağdan ortaladı, Burak kafa ile golünü attı: 1-0.. Bu gol ile birlikte tribünlere heyecan geldi. Takıma müthiş destek verdiler. Gücü ölçüsünde mücadele eden Göztepe, kontrataklar ile skora denge getirmek istedi. Kartal karşılık verdi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ