MENÜ

Aday çelik gibi ama yönetim...

Abone Ol Google News

Beşiktaş’ta önümüzdeki pazar günü kongre var. Seçim öncesi adaylar kadar listeler de önem kazandı. Dün Serdal Adalı, kulübü takip eden gazeteciler ile biraraya geldi. Adalı, “Yüzde yüz kazanacağıma inanıyorum” dedi. Kendisini bu kadar iddialı konuşmaya iten neden, yönetim ekibidir diye düşündüm. Kimler var diye sorduğumda verdiği isimler ilginç. Bir o kadar da düşündürücü...

Haberin Devamı

Duruşu ve vizyonu var

Adalı, “Mevcut yönetimden; Hüseyin Yücel, Doğan Küçükemre, Erdal Karacan, Melih Aydoğdu, Serkan Yazıcıoğlu ve bir iki kişi daha olabilir. Dışarıdan Profesör doktor Mete Düren’i de çok istiyorum. O da olacak” diye de ekledi. “Yönetimin devamı değilim. Bu, bana yakıştırılan haksızlık olur” diyen Adalı, nerede ise ayni ekip ile yola devam edecek gibi duruyor. Kulübe olan 11 milyon liralık alacağını silen Adalı, camia için ‘ÇELİK’ gibi aday. Duruş, vizyonu ve aksiyonu var. Ama düşündüğü yönetimi için aynı benzetme yapmak imkansız. Listelerin yarışacağı seçimde, ters yüz olabilir!

Pazarlığa şahit olduk

Haberin Devamı

Beşiktaş’ın mülkü olan NO:1903 isimle mekandan ayrılırken kongre pazarlığına denk geldik. 2 bin 322 toplam oy potansiyeli ile en büyük dernek olan Beşiktaş Dostları da oradaydı. Aynı zamanda eski yönetici ve başkan adayı olan Bülent Deriş, ekibi ile gelip Adalı ile masaya oturdu. Edindiğimiz bilgilere göre grup, 3 yönetici talebinde bulunmuş, Karşı öneri olarak bir kişi sunulmuş. Net anlaşma olmasa da, bu temas çok önemli.

Aday çelik gibi ama yönetim...

YORUM YAZ