MENÜ

3 puandan ötesi

Abone Ol Google News

Yaralı Kartal için; ya tamam, ya da devam maçıydı. Zirvedeki ezeli rakiplerinin puan kaybettiği haftayı kayıpsız geçmek için start aldı. Babel, Pepe ve Ljajiç yoktu. Müthiş taraftar desteğini arkasına alan Beşiktaş, fişi ilk yarıda çekti. Kazanıp zirveye tutunan Güneş’in ekibi, Q7’nin cezalı durumuna düşmesine üzüldü.

Haberin Devamı

Ve Pektemek döndü

‘Mustafa Pektemek, gol demek’ tezahüratı uzun bir aradan sonra hayat buldu! Tecrübeli oyuncu maçın başında Quaresma’nın ortasında topuk ile golünü attı: 1-0. Henüz 3’üncü dakikada gelen gol Rizespor’u moralman çökertti. Ardından 10’da Orhan’ın atılması Karadeniz ekibinin gardını iyice düşürdü. Her geçen dakika yüklenen Kartal, 40’ta; yine Q7’nin ortasında Mustafa’nın kafa golü ile skoru 2-0’a taşıdı.

Gol umutlandırdı ama

İkinci yarının başında Roco’nun ters vuruşu konuk takım için umut oldu: 2-1. Ancak bir eksik oynadığı için tempo yapamadı. Kartal, savunmayı öne çıkarıp farkı yeniden artırmak istedi. 60’ta Love’un Saadane tarafından indirilmesine VAR ile penaltı varildi. Bu kez de, Quaresma’nın atışında Gökhan gole izin vermedi. Kaçan penaltı sonrası Rizespor, Saadane’nin atılması ile 9 kişi kaldı.

Haberin Devamı

Farka uçtu

Medel hamlesi ile orta alana güç katan Beşiktaş, iki eksik oynayıp çaresiz kalan rakibe acımadı. 72’de Caner’in şutu Fink’in ters vuruşu ile ağlara gitti: 3-1. Maçta son noktayı ise 79’da Love koydu: 4-1. Atılan tüm gollere katkı veren Q7 yıldızlaştı. Okan Buruk’un takımı maç bitene kadar gücü ölçüsünde mücadele etti. Kartal, önümüzdeki hafta lider Başakşehir deplasmanı için beklemeye geçti.

YORUM YAZ