MENÜ

Futbolcu sahada konuşur

Abone Ol Google News

Aslantepe’yi metro girişinden itibaren işgal eden sahteciler, 10 metre yanlarındaki araçlarında oturup sigara içip kendi aralarında sohbet etmekten başka iş yapmayan Şişli Belediyesi’nin zabıtalarının gözlerinin içine baka baka tezgah açıyorlar. Bu kadar somut sahipsizlikte futbolcular kendi aralarında kavga da ederler, internette cik cikleşirler de. Servet Çetin’in Cem Sultan ile yaşadıklarını benimsemem mümkün değil ancak yaralanmış gibi görünen Servet, Kasımpaşa maçında bir futbol gerçeğini gösterdi. Taraftarlar sahada konuşan futbolcu istiyor.

Haberin Devamı

Cem Sultan ne kadar mazlum, Servet zalim gibi görünse de sonunda taraftar Servet’i bağrına bastı. Maçın sonlarında Aslantepe “Servet, Seerveet” sesleriyle inledi. Servet aslında çok zeki bir futbolcu, idmanda yaşananların itibarını sarstığını fark ederek Kasımpaşa önünde canını dişine taktı, savunmadaki klasik rolünün dışına çıkarak üç kez, kanatlar dahil şahane hücumlar yaptı. Galatasaray’da artık unutulan hücumcu stoperliğe örnek oluşturdu. Sonunda Tanjuvari kafa golünü attı. Hafta içinde kaybettiklerini, 90 dakikada fazlasıyla yerine koydu.

Haberin Devamı

Servet’i bu kadar överken Cem Sultan’a değinmeden geçmek olmaz. Tam 6 yıldır ilerlemesini bekliyorum. Akranı Batuhan A milli takıma kadar yükselirken başlangıçta daha iyi olduğunu bildiğim Cem Sultan hâlâ A2 oyuncusu olmaktan öteye gidemedi. Kendi başarısızlığını taraftara şirin görünebilmek için internette onlarca cik cik yollayarak kapatmaya çalıştı. Bunlar kısa dönemli çözümlerdir. Sahada olmayan bir futbolcunun, canını dişine takan bir başkasıyla atışması kendisini yaralar. Cem Sultan’ı futboluyla görmek istiyorum, klavyedeki bozuk türkçesiyle değil. Yoksa kaybolup gidecek.
Hafta sonu yapılacak başkanlık seçimlerinde Ünal Aysal ve Turgay Kıran’a başarılar diliyorum. Ünal Aysal’ın kazanacağı kesin, yüksek oy almasını dilerim. Sevgili Turgay Kıran da ikinci olsun istiyorum.

YORUM YAZ