MENÜ

Kusursuz Alanya

Abone Ol Google News

Deplasmanda Kayseri zaferiyle ligi açan Alanya, evinde Kasımpaşa’ya da acımadı. Akdeniz ekibi, rakibini 4-1 yenerek ikide iki yaptı, zirveyi kaptı. Bakasetas 1 gol, 1 asistle yıldızlaştı.

Haberin Devamı

Sezonun daha başında herhangi bir sakatlık olmadan, lige eksiksiz başlamak teknik direktörün şansı, oyunu ve bireysel performansı bu kadar kısa sürede yükseğe çıkarmak ise başarısıdır. Erol Bulut’un takımında herkes formda.

32 derecede kalkan her tabelada normal şartlarda oyuncu kendi numarasını görmek ister. Ancak Alanya’da durum tam tersi. Fernandes 77’de çıkarken erken alındığını düşünerek trip bile yapabiliyor.

Fiziksel kalite 2. haftada bu kadar üstte olunca, hücumdaki her aksiyon keyif veriyor doğal olarak takıma. Bu da; rakip ne kadar dirençli olursa olsun galibiyeti kaçınılmaz kılıyor.

Maçın kilidini açan şey ise Erol Bulut’un; Kasımpaşa’nın kenar zafiyetlerinin üzerine gitmesi. 29’da Fernandes’in ortasında Efecan’ın kafasıyla bırakıp Bakaestasın yaptığı gol, 54’te Nsakala’nın kesmesine Cisse dokunuşu 3 puanı getiren anlar. Fernandes’in şık, Bammou’nun ise jeneriklik golleri Kasımpaşa’yı dağıtan sayılar olarak yazdı tabelaya.

Haberin Devamı

Bulut’un doğru tercihi!

Paşa, 33’te Thiam’ın attığı golle cevap vermeye çalışsa da Alanya’nın her anlamda şu anlık çok gerisinde olduğu ortaya çıkan güç farkından belliydi. İklime rağmen keyif dolu bir geceydi Alanya’daki.

Erol Bulut, bu sene radikal bir karar alıp yardımcılığına değerli antrenör Özgür Zengin’i getirmişti. Birlikte büyük işler yapabilirler, iki haftada bunu görmüş olduk.

YORUM YAZ