MENÜ

Kayseri'nin sezon finali

Abone Ol Google News

Dar kadro yapısı ve sezonun ilk yarısında aldığı başarısız sonuçlarla devreye kadar giren Kayserispor’un bir de transfer yasağıyla karşılaşması, lig bitene kadar sıkıntı yaşayabileceklerinin göstergesiydi. Hatta son maça kadar ligde kalma mücadelesi verme ihtimali oldukça yüksekti. Ancak Hikmet Karaman düşüşe geçen kariyerini, Sarı-Kırmızılılar’a oynattığı futbolla diriltirken takımı tehlikeden uzaklaştırdı.

Haberin Devamı

Orta sahayı durduracak

37 puan her ne kadar sıkıntısız gözükse de tam anlamıyla huzura ermek için Trabzon karşısında alacağı puan ya da puanlara ciddi ihtiyacı var. Yıllardır forvet bildiğimiz Umut Bulut’u net bir şekilde sol bek olarak kullanan Karaman, kaptanından yoksun çıkacak olsa da Deniz ve Chery gibi silahları etkin kullanmaya çalışacak. Tabii ilk iş Trabzonspor’un dinamik orta sahasını durdurmak olacak.

Bu istatistiğe dikkat

Trabzonspor ile deplasmanda karşılaştığı son 5 Süper Lig maçının 4’ünden mağlup ayrılan Hikmet Karaman, bu karşılaşmalarda 19 gol yedi.

Ön plana kim çıkar?

Haberin Devamı

Yine adı transferde ciddi şekilde geçen Deniz için bu tarz karşılaşmalar vitrin niteliğinde. Bugün fazlasıyla sorumluluk alacaktır.

Kısa mesaj

Kayseri’nin rota belirleme günü. Ya kazanacak son 3 maç Avrupa düşünecek ya da ligde kalmayı başarı sayacak.

YORUM YAZ