MENÜ

Var bi tuhaflık !

Abone Ol Google News

Galatasaray’ın eski halini bilmesem, soracağım ‘arkadaş bu alet, geri vitese mi takılı kaldı ?’ Topu alan Galatasaraylı, hoooop geriye, gerideki daha da geriye ve neticede top mis gibi kaleciye ! Muslera artık Sarı Kırmızılı ‘ların oyun kurucusu, liberosu ve kalecisidir. Bütün takım arkadaşlarının aklı fikri topu, Musleraya kazandırmakta! Rakip eksiltmeyi düşünen, çalım beceren, rakip kaleyi aklına getiren yok. Çareyi Mislera’da bulan çok. Bir ‘Pembe Peluş Kafa’ da Galatasaray’da var. Sağlığında mükemmeldi ama o da şimdi takımdaşları gibi serdi! İlk 20 dakika Muslera 3 tehlikeli rakip topu tuttu, Karius’ da BJK kalesinde buz tuttu! Devre berabere bitti ve 69’da Umut golü atarak Galatasaraylı herkesi yaktı 1-0 Çünkü bitik Aslanda zerre kıpırdayacak hâl kalmadı!

Haberin Devamı

Şampiyonda müthiş bir özgüven kaybı, isteksizlik ve mutsuzluk var. Ederi bu denli pahalı malzeme eğer sıfır kalite ürün çıkartıyorsa, bu işte bir tuhaflık var. Galatasaray böyle de, ya Beşiktaş ? Hani derler ya ‘Oxford vardı da, gitmedik mi ?’ Abdullah Avcı da diyebilir ‘muazzam bir kadro vardı da, göremedik mi?’

Haberin Devamı

Sonlara doğru ak pelüş Emre Mor girdi, Adem Büyük girdi ama para etmedi BJK 1-0 GS

Maçın olayı

Araştırmacı gazeteci, akademisyen köşe yazarı, televizyon yıldızı sportif eleştirmenlerce, daha öne ve şanslı işaret edilen Galatasaray’ın tatbikatta kaybetmesi.

Gecenin sorusu

Falcao nerelerde, evet Monako ayıp etti de, ne zaman nerede etti ?

Gecenin yıldızı

Umut Nayır ... Caner asisti, Umut’ta mücadelesi, azmi ve golüyle gecenin yıldız gibi ışıldayan isimleriydi.

Kısa mesaj

Galatasaray teknik yönetimiyle futbolcuları, idari yönetim ve taraftarlarına ‘biz bu sene buyuz, lütfen olmayın uyuz !’ dedi.

YORUM YAZ