MENÜ

Uygun Market

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Günümüz futbolunda sadece kesmek! Yetmez ki... Kestiğini de, doğru yere atacaksın. Aksi halde... Traş statüsüne girer! Cilde yarar da, futbola yaramaz. Galatasaray yaramayanı uyguladı... Her dönen top, Sivaslılar’da kaldı. Uygun uzun oynatmayı beceriyor... Skibbe’de Uygun’a, uyunca olmuyor. Galatasaray adına tabi!
Kamanan, Yıldız, Musa Aydın, her fırsatı atabilse, Aykut kurtarmasa... Al sana facia! Dağaşan’ın düzde şaşması, Arda’nın ısrarı olmasa... Cim Bom yok... Gol de yok. Arda kaptı-kaçtı-attı; 0-1.
Adama sormuşlar ‘nedir bu kaman?’ ‘O mu?’ demiş adam ‘KahramanmaraşlıAbdurrahman’... ‘KahramanYannıckEtienneStanislasKamanan’, adına müsemma bir de gol attı, çooook uzaktan! 1-1. Sivasspor futbol doğruları uyguluyor...Galatasaray çatırdıyor... Neden? Kenarlar çıtır! Orta alan devre dışı... Sivas oraları teskereye göndermiş! Gören, çözen, arızayı gideren yok...
Soğuktan diş takırdaması... Aykut, Meira, Güven, Topal, Aşık’ın savunma Arda’nın hücum çabası, Nonda ve Karan’ın kaçırdıkları da cabası... İyi niyetle koşan Galatasaraylılara ve kaytaranlara(!) yazık olan, bir 90 dakika.
Sonra uzatma, yine alışılmış Sivas etkinlikleri ve Yıldız’dan son dakikada ‘muck-muck’! Alfabenin ilk harfini de katmasa, sorun yok. Olay yeri incelemede, polis Bünyamin Gezer olunca da, kaçabilmek yok! Yakalandı ve kırmızı... Oyun süresince zaten sallanan Yıldız, o an yıldızları da saydı!
Oyuna Sivas’ın renk ve tempo kattığı, aslında da hakettiği mücadele, penaltılara vardı. Petkoviç büyürken, atanların ufalması ve Aykut’un tek kurtarışta kalması, turu daha iyi olana taşıdı...Bravo Sivas...
‘Futbol kalpazanlığı, Uygun Market’te geçmez’ demiştim. Di mi?

YORUM YAZ