MENÜ

Üfff be Alpaslan...

Abone Ol Google News

Hagi’yi biliyorsun ya! Şimdiki 11 numara da, ‘Hagi üstü Keita’. Hagi ekmek kadayıfı, Keita da kaymak. İkisini bir arada sen de göremedin, biz de. Ama hissediyorsundur, hissediyoruz. Üfff be Alpaslan eksikliğin gerçekten zor. Bir yıl oluvermiş. Ocak’ta da Mustafa Ulusoy’un sene-i devriyesi. Tribünlerin güzel renkleri, bir bir eksildi mi ne? Hayır... Gönüllerde yaşıyor, yaşatılıyorsunuz. Mekanınız cennet, rahmetiniz bol olsun İnşallah.

Haberin Devamı

Ali Sami Yen ve Metin Oktay’ın güzel ruhlarını da yaraladılar ne yazık ki... ‘Günahları boyunlarına’ desem yeter mi ki?

Galatasaray sezona gayet iyi başladı. Futbol da, sonuçlar da şahaneydi! Ama ne olduysa oldu, son haftalarda tabela ‘şık’, futbol ‘pışık’ oldu. Aşırı özgüvenin ‘yanlış tepkimesi’ mi desem? Çok rahat pozisyonlarda gereksiz zorlamalar ve yerleşik savunmayı çalımla eksiltme beyhude gayreti. Olmuyor tabi.

Bu gece de benzer zorlamaları bolca izledik. Kolay olanı değil, riskliyi seçtiler hep. Kollektif yaşam ve futbol gerekliliklerini protesto gecesi! Hatta Kewell dahi bir acayip. Kim bilir? Belki lodos dokundu! Benim başım, Galatasaray’ın futbolu ağrıyor. Çalım zamanında güzel. Keita öyle yaptı, aktı ve Nonda’nın önüne bıraktı ‘çıt’ 1-0.

Rıza Çalımbay etkili bir kadro yapmış, akılcı da!.. İlk yarı hiç çıkamasalar da, 56’da bir çıktılar ‘pir’ çıktılar. Yılmaz’ların Mehmet olanı attı 1-1.

Haberin Devamı

Üfff be Alpaslan; sonra yine boşa koşular, kalp para etmez paslar, kamikaze özentisi çalımlar... Keita ve tribünler dışında, dün geceyle ilgili pek güzellik yoktu. Cim Bom geçen sezon bu günlerde seni, şimdi de ilk puanını kaybetti. Puanın telafisi var da, senin yok...

YORUM YAZ