MENÜ

Turkish delight night ...

Abone Ol Google News

Arnavut asıllı kaleci Starakosha’nın Lazio ağlarına ‘Çara Biberi’ lezzetinde saldığı top, İtalyanları yaktı kavurdu. Ya bizi ? Türk lokumu lezzetinde , mutluluk deryasına uçurdu.

Haberin Devamı

Galatasaray Terim’in 88’inci Europe müsabakasında neticeyi 66 ‘ya bağlayacağını ; Trabzon’da belli etmişti. İtalyan ordusu mensuplarınca inşa edilen Biancocolesti’ takma adlı, Kartal simgeli Lazio; ASY cehenneminde uçamadı ve lokum kıvamında eridi gitti.

Mates Jug zaman zaman beğenilmeyip protesto edilse de; iyi bir müsabaka yönetti. Acımasız ve can yakan değil; futbolu doğru kriterlerle yorumlayan bir hakkaniyet temsilcisiydi. Muslera’ya 8’de sarı kart tecziyesi doğruydu. 14’te Yedlin Zaccagni’ye minimal invazif yöntem laparoskopik onarım yaptı. Pelvis çevresi kas stabilitesini bedavadan sağladı. Sloven de şefkatle bu iyiliğe baktı. Daha ne yapsın?

23’te Morutan’ın direkten dönen topu ve Berkan’ın nefis operasyonu akıllarda kaldı. 51-61 Kerem, 62-70 Cicaldu yüreklerimizi kaldırırken 66’da Morutan çok enteresan bir top attı. Lazio kalecisi de morardı-utandı ve topu kendi kalesine kattı 1-0 Baskı unsurları külliyen tamamdı ve neticeye vardı.

Haberin Devamı

Mutluluğu dün gece harbiden hak etti, hasret makümu Galatasaray camiası ve tüm sevenleri... O zaman yeni sevinçlere, devam evvel Allah.

YORUM YAZ