MENÜ

Pembe mektup!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Bordeaux pembe mektup yazmıştı! Zarfın içi zehir zemberek çıktı. İddialı değillermiş UEFA’da! İddialı olsalar... Fransa karmasını mı çıkaracaklardı? Neyse ‘pembe umutlarla dönüldü’ hiç olmazsa.
Galatasaray’ın zafiyeti kenarlarda. Maarif paşası okulları değil, ama Alman paşa kenarları kaldırmış. Okul kalksa maarif, kenar kalkınca Skibbe rahat! Takıma bek almayanlara da bak! Her yer dolu, orası boş.
Kenar yok! Göbekten geliyorlar. Gourcuff direk dibi, Chamakh direk üstü. Gelecek sefer, demek göbek de kalkacak!
10 dakika bocaladık, sonra toparlandık. Ayhan, Arda, Barış’tan maxi performans. Rakip hücuma çıkarken, 3 mükemmel kesim de savunmacılardan. Önce Servet’le kazanılıyor, Ayhan’la renkleniyor ve Kewell’ın ucu ucuna dokunuşu maalesef Rame’ye çarpıyor. Yazık ki ne yazık! Daha sonra Emre Aşık ve Barış’la rakip hücuma çıkarken kesimi yapılan ve Galatasaray’ın boynunu adeta giyotinden kurtaran iki Bordeaux hücumu. Bu performansa bravo. Lincoln ve Baros’tan da aynısı bekleniyor. Kewell da hoş görülüyor. Arıza servisinden yeni çıktı çünkü!
Baros çıktı, Nonda var şimdi. Skibbe baskı kuracaksa mesele yok da, Blanc kurunca sorun çok. Kontraya Nonda hangi makamda gidecek? Rast, nihavend, hüzzam? Bu tip oyunda iş yapacak dışarıda, bakacak içeride. Sabri hırsından yararlanma niyeti var şimdi. Circhetta’nın anasının ak sütü gibi hak eden Wendel’e 2. sarıyı esirgemesi, geleneksel İsviçre nekesliği!
Antalya yenilgisi sonrası, iyi mücadele ettiler, yenilmediler. Öyleyse canları isteyince sıkıyor, istemeyince koyveriyorlar! Bu daha da tehlikeli.
Çare bulmak lazım belli.

YORUM YAZ