MENÜ

Miyotonik keçi!

Abone Ol Google News

İskoçya’da korku veya heyecan anında, ani kas gerilimi sonucu saniyeler süren bayılma yaşayan bir keçi türü var. ‘Miyotonik keçi’ olarak tanımlanıyor. Manisaspor golü yediği esnada geldi aklıma! Önce ‘Kuş’ sonra ‘Domuz gribi’ derken acaba bu sendrom da ülkemize mi geldi? Öyle ya! Gol yeme anında duruyordu Tarzan’lar... Caner; o ana kadar varlığını, hiç kimsenin farketmediği Elano’yu farketti. Brezilyalı vurdu, Keita’da dokundu ve gol oldu.

Kapsal, kapsama alanı olarak kendi alanını tercih etmiş. Bu düşüncede Güven uzun ve kısa toplara, Galatasaray savunması ardına atılan toplara koşacak! Olmadı tabi. Bi ton kömür yaktı da, boşa gitti. Bu işler için Simpson ve Isaac’in de koşması, savunma dengesini bozması lazım. Ama ikisi de sanki ‘Simpson Family’ çizgi filmi!

Haberin Devamı

Müsabaka temposunun kanıtı, tribündeki bir Manisalı! Öyle esnedi ki... Mezuro yoktu, ölçemedim ama sonuna kadar açtığı ağzından tüm iç donanımı gözüktü! Hadi çocuğun işi yok uyku modunda. Ya yan hakem? Isaac’e kaldırdığı bayrak, resmen Manisaspor’un golünü iç etti. İkinci yarı yine temposuz ama Arda var... O asist her babayiğidin harcı olamaz. Şahane bir gösteri ve Baros orada bitti. Bu kez kaçırmadı. Aykut muhteşem oynuyor. Oynuyor da Topal’dan hiç ummazdı! Bi kafa: 1-2. Rijkaard’dan da ben; kısa Co’yu tutup, Arda’yı çıkarmasını ummazdım! Uzun süre sonra Galatasaray’ın deplasmanda yüzü güldü. Şimdi Bursaspor’la kritik bir 90 dakika yaşayacak. ASY’den kazasız, belasız çıkabilmesi için Sağlam’ın ekibinin de ‘Miyotonik keçi’ sendromuna girmesi lazım. Aksi halde bu anlayış ve tempoyla, Cim Bom’un işi zor olur sanki!

Haberin Devamı
YORUM YAZ