MENÜ

Lider yine takıldı

Abone Ol Google News

Rıza Çalımbay ve Erol Bulut, futbol karakteri artılarını ekiplerine, sporcuları da sahaya yansıttı. Huzurlu Alanya ortamında heyecan modu yüksek bir mücadele izledi futbolseverler. Halil Umut Meler’in de 90 dakikaya doğru ritm sağladığını söylemeli ama ‘90 da yaşanan Fernando olayı penaltı değil miydi’ diye de sormalıyım. VAR denilen sistem YOK mu oldu beyler?

Haberin Devamı

Birinci yarının ilk ve son 35 saniyeleri, gerilim filmi final sahnelerinden farksız geçti. Traore asisti, Fernando mükemmel gol vuruşu; Sivasspor 35’inci saniyede 1-0 öne geçti. Şok gol de, Bulut ve Alanyalılar’ın şekerini yükseltti! Baskı yaratacak her çabayı, örneklediler tabii. Hele hele son 35 saniye müthiş gol fırsatları üretip, bu kez Çalımbay ve ekibinin şekerini fırlatıp odalarına yöneldiler.

Kaleciler devleşti

İkinci 45’te Akdeniz ekibi müthiş tempo ve baskıyla başladı. Ceyhun’un şutu 50’de direkten döndü. Aradığını bulamayan Cisse, Efecan’ın ortasında skora denge getirdi: 1-1. 77’de, Kone 82’de yine Ceyhun’un şahane şutlarında, Marafone ve Sanassa mükemmelliklerine şahit olduk. Alanyaspor liderliğini muhafaza, Sivasspor ise amacına ulaşma yolunda tempolu, heyecan dolu bol pozisyonlu futbol sundu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ