MENÜ

Kime karşı?

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Skibbe kime karşı çift santrafor oynayacak? Çanakkale Aynalıçarşıspor’a karşı mı? Maça çıkarken, puan cetveline baksa yeter. Hacettepe ligin en az gol atan ekibi. Başka? En az yiyenlerinden biri. Topu topu Galatasaray kadar!
Hayret! Alman ‘hamdolsun bize bir şey olmaz’ felsefesi, Türk’te ‘kapasitem belli, acaba nasıl başedebilirim ki?’ düşüncesinde. 1-0 öne geçen Arıca, emeğinin karşılığını alma yolundayken, hesaplayamadığı bir handikap var. Süleyman Abay! Yahu insan Tozo’yu atarken utanır be... Dinle şimdi milleti.
Kucağına gelen topu ‘pembe pabet’ malikinin önüne attı ve O’da filelere bıraktı. Üstelik devre biterken. Şimdi oyun planı tamamen değişecek ve yeni strateji belirlenecek. Bir taraf 11 diğeri 10 kişi ve 1-1 vaziyet.
Yenilen golün hak sahiplerinden(!) Meira dışarı, Karan içeri. Sonra? Zoko ‘Erdoğan sana öyle bir zoka yutturayım ki, öl!’ dedi sanki. Kendi kale alanı içinde, topa bir aparkat ve penaltı. Abay sevinmiştir! ‘uğraşmama lüzum kalmadı’ diye. Pembe pabetli Baros vuruyor ve 2-1 oluyor. Bir de kafasıyla dokununca tabela 3-1.
Teli’de çifte telli! değil kırmızıdan gitti ve iyice moraran Hacettepe teslim oldu.
Şu ASY gecesinde olan biten sonrası; morarması gereken sadece konuk değil, Galatasaray tarafı, hakem camiası da olmalı. Ders de alınmalı. Aksi halde, Abay gibisini bulamazlar ve bu kafanın ürünlerini Berlin’de fena morartırlar. Uyandırmadı demeyin!

YORUM YAZ