MENÜ

Gerginlikten kurtulamadı...

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Özkalfa, Necati’nin, Mustafa Yumlu ile yaşadığı pozisyonda ne denli doğruysa, Semih ve Burak kapışmasında da o ölçüde hatalı. Ya Muslera olmasaydı? Golün ardından yaşanabilecekleri, olacakları düşünmek bile istemem. Böylesi kritik dönemde, bırakın sonucu, Süper Final şampiyonunu dahi belirleyecek türde, kritik hatalar yapılmamalı. Daha yoğun dikkat şart. Kupa hakedenin, futbol ortamı da tertemiz ve düzgün olsun. İnsanların gerile gerile, kopmalarına ramak kaldı artık. Yeter!
Güneş kendi adına her türlü önlemi almış. Olabildiğince alan daraltıp, top yapmasına mani olmaya çalıştıkları Galatasaray’ı, rakip alanda karşılamayı planladılar. Nereye kadar? 20. dakikaya kadar! O andan itibaren kontrolü ev sahibi ele aldı. Zaman zaman Olcan ve Burak etkinliklerine rastlansa da, sahanın hakimi Galatasaray’dır artık. ‘Hakimiyet milletindir’ derler ama aksiyonlar da devletin! İşte onun gibi bir şey ve Trabzonspor’un az ama öz Burak’lı aksiyonları daha etkin! Arena yeterince dolu değil, zaten sahadaki futbol da dolu dolu değil!
Futbol değil, sinir harbinin de bolca yaşandığı süreçte, Sarı-Kırmızılılar’ın, gelişmelerden olumsuz etkilendiği gibi bir hava hissettim. Oysa rahat olmalılar. Galatasaray yönetimi tarihi dersler verip, şahane bir duruş örnekliyor. Yani Terim ve ekibi, bu denli etkilenmiş gibi durmamalı. Beklenen futbol ve pozisyonlar olmadı. Bu arada yan hakemin yaptığı da olmadı! Baros’un topuna dokunan Trabzonspor’luydu. Terim tercihleri Galatasaray’ı daha öne taşısa da, umulan pozisyon bereketi olmuyor. Aydın da lüzumundan fazla ileride olduğunu görmüyor! Narinç’in bayrağı, bu kez doğru.
Ekstra üretimler yapması gereken Galatasaray, aksine gerginlikten kurtulamayıp normal işleri de yapamadı ve kazanamadı.

YORUM YAZ