MENÜ

Futbolun güzel yüzü...

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Galatasaray taraftarı, futbolcusu, Gaziantepspor’un ‘Gazi’ olmayı canıyla hak ettiği güzel ruhu ve Hakk’tan inen şehadet şerbetini içen aziz yiğitlerimiz, elbette kahraman polislerimiz; en içten dualarım, Rabbime yakarışlarım sizler içindi dün gece... Yüreklerdeki tufanı, derin azabı, tsunamiden farksız göz yaşlarını, isyanı, en anlamlı haliyle ASY Arena’da “Futbolun güzel yüzü” cümle aleme yansıtıldı.

Gönül pınarlarımızda sıkışmış, adeta donup kalmış damlalar, Yasin golü atıp yiğitlerimizle kucaklaştığı anda sular seller gibi aktı. Podolski’nin uzattığı şahane uzun pas, Bruma asisti ve Yasin iş disiplini de gecenin bir başka güzelliğiydi elbette.

Yanlış yolun karanlığında sıkışıp kalan sefiller, merhamet gömleği giymemiş bölücü hainler tabii ki, futbolun güzel yüzünü, sporcuların erdemini, emniyet güçlerimizin kahramanlık destanlarını ve cümle taraftarların gönül renkleri ne olursa olsun Ay-Yıldız altında tek vücut olabileceğini asla göremezler. Göremedikleri ulusal güç ve birlik beraberlik ruhunca da, pestil gibi ezilecekler... Şart olsun ki, ezilecekler...

Hataların bedeli

Gökhan’ın hakkını da teslim etmeli, en az olası 4-5 golü önlediğini söylemeliyim. Önce Yasin 2-0’a taşıdı, sonra Elyasa vaziyeti 2-1 yaptı. Savunma arkasına kim kaçtıysa kesin tehlike yaşattı. Bu pozisyonlarda göz göre göre savunma hataları yaşandı. Gökhan, Bruma bombasını 90’da bir daha çıkardı.

Demek istediğim şudur ki: Futbol müsabakasında bile ön pozisyonda ihmal, dalgınlık, geç kalma gibi hataların bedeli çok pahalı oluyor. Gökhan aldığı yaralara dayanamadı ve Yasin tarafından, yine fena mıhlandı! 3 oldu yani 90’da...

Savunma, hep dikkat ve asla uyuma... ‘Uyursan ölürsün’ demişti ya komutan... Doğruymuş!

YORUM YAZ