MENÜ

Eskişehir kazandı!

Abone Ol Google News

Az süslendiğinde öyle güzel görünür ki, her şey! Hatta haftanın en renksiz, tatsız, hedefsiz müsabakası bile bir başka aroma barındırır içinde. Düşünün yani, TFF bile ceryan ziyanlığı olmasın diye, maçı ısının en ziyade, ışığın da bedava olduğu saate almış. Eskişehirspor çok hızlı başladı ama kısa sürede galiba güneş çarptı.

Haberin Devamı

Kasımpaşa çok değişmiş, kadim dostlarımı aradı gözlerim bulamadı. Ay-Yıldız hamili tarihi kulübün efsane başkanı Erdoğan Aslan’a, Gürcan’a, kardeşi Aslan’a baktım göremedim. Yakup abi gitti, galiba eskinin o şahane sohbetleri de, bitti. Aaah ah efendiler semti, Kasımpaşa padişahım çok yaşa!

Eskişehirspor son zamanlarda yaşadığı başarısızlıklara son vermek isteyen bir hevesle başladı ama henüz 6. dakikada çarpıldı. Sol kanattan başlayan atakta Viudez bomboş pozisyonu es geçti, Ernst topu tekrar kale sahasına gönderdi ve İbricic ikramı reddetmedi 1-0.

Gol sonrası etkili olan taraf yine ev sahibiydi. Eskişehirspor’da da Dede ve Alper’in çok koştuğunu ve iyi işler üretme adına uğraştığını söylemeliyim. Erkan’da milli takım sonrası bir duraklama var. Var da son dakikada kazandırdığı penaltıyla yine katkının kralını yaptı. Sancak’ın kırmızı gördüğü pozisyonda, Abdullah Yılmaz’ın kararı ve yardımcısıyla koordinasyonu doğruydu.Diego dün skoru değiştiren ve sonucu etkileyen futbolcu oldu. İlk goldeki vuruş bir şaheserden farksızdı desem, inanın abartmış olmam 1-1.

Haberin Devamı

Sanki Brezilya’dan attı, kaleciyi İsveçte avladı! Penaltıda öyle, Diego’nun şutu önce üst direğin içine ve filelere 1-2.Kasımpaşa’nın özellikle ikinci yarıda üstün gözüktüğü, Eskişehirspor’un kişisel ustalıklarla oyunu tutmaya çalıştığı bir ilginç karşılaşma. Güneş çarpmasını önce atlatan, sonra toparlanan Eskişehirspor, Samba ustasının müthiş vuruş becerileriyle sonuca ulaştı ve haftalardır süregelen şanssızlığına da son verdi. Kasımpaşa da zirveye yakın yerde konuşlanma ümidini, sanırım şimdilik erteledi.

YORUM YAZ