MENÜ

Depremin ayak sesleri !

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Yok canım olası Marmara depremi ve İstanbul'da yaşanacak harabattan söz etmiyorum. O konuya depremden sorumlu jinekologlar (!) baksın! Konumuz Galatasaray'da yaşanması garanti depremin, ayak sesleri. Ünal Aysal, Sarıgül ve Doğan'dan oluşan dev ekip, Kulübü götürüyor sözde ama nereye? Bu üçlü dışında yönetimde bulunan diğer azalar sadece imza atmaktan mı sorumlu? Geçenlerde bir dilekçe vermiş yönetim Aysal'a, Ünder'le alakalı ama Başkan cevap verme nezaketinde dahi bulunmamış. Bir zat-ı Muhterem'in Reina'da fısıldadığına göre de, Aysal'da müthiş bir unutkanlık başlamış!

Aziz Yıldırım özel hayattaki düzen meselesinden başlayınca, araya Galatasaray Başkanı'nı da katar ve 'beyefendi Mikonosta Julio İglesias için trilyonluk hesap ödeyene kadar, transfer işlerine bak!' der diye umdum ama Yıldırım Yanal'da kaldı, Aysal'da Galatasaray'ın başında. Bir başka istifa ihtimali daha, bitti yani!

Evet Galatasaray her platformdan yağmur gibi yağan gelirlere rağmen, ekonomik depremin eşiğinde. Deprem ekonomiyi vurduğunda yıkmadığı mekan kalmaz. Futboldan basketbola, oradan voleybola ve tüm amatör şubelere yansır ve büyük hasar bırakır. Hedefler istikameti şaşırır ve cast comfort içinde yolculuk yapsın diye kiralanan lüx otomobillere kim nasıl biner sonra? Lüx futbolcu, basketbolcu ve muhtelif sporculardan vazgeçebilirsiniz ama 100 den fazla lüx otomobilden nasıl vazgeçeceksiniz beyler, eşiniz dostunuz, girl friendiniz, sosietic valeleriniz velespitlere bindiğinizde ne der?

Lig geldi kapıya dayandı, dayandı da, ortada doğru dürüst transfer yok, kamp programı yok. Nasıl olacak bu iş? Sadece sportif değil idari meşguliyatlarda da çok sıkıntı var. Kapıda görev şehidi veriliyor, sorumlusu bulunamıyor! Suçlu demir kapı herhalde ki, orası iptal ediliyor. Yarın o kapı müebbete mahkum edilir ve iş bitirilir! Ali Kırca oraya bakmadığı için, kapıyla ilgili şikayeti dikkate almamış. Kombineleri doğru dürüst satmaktan aciz kalabalığa, sponsor temini beceremeyen bol gazlı uzmanlara ne diyeceğiz peki? Aylık profesyonel gideri 2 milyona ulaşıyor mu, yoksa bana yanlış haberler mi geliyor!

Galatasaraylı transferin hikayelere bağlandığı, götürdüğü dövizleri huzur içinde yiyen hanım avukatın başkan tarafından korumaya alındığı, medya, televizyon ve iletişim sorumlularına ödemede tavan yapılan ama sitede 5.8 tarihli zorunlu açıklamada kalınan, basketbolda sahadan kaçılan ayıplı bir dönemin içindesin. Reklamsız formanı shoptan, combineni Bob'tan, haberini de Pata pata Ali'den al, kulübüne katkı yap e mi? İyi olur belki!

YORUM YAZ