MENÜ

Dank Donk

Abone Ol Google News

Henüz dakika 1 ve Donk seken top münasebetiyle yürekleri bir dank ettirdi ve oyun da külliyen öyle gitti! Top genellikle Galatasaray’ın ayağında ama tehlike yaratan ayaklar da Gençlerbirliği tarafında. Neden? Çünkü Terim ekibindeki tempo ve ruhsal coşku bildiğimiz, aşina olduğumuz formatta değil. Ne pas, ne top kazanma, ne doğru yönlenme, ne gol iştahı, ne de istikamet isabeti yok. Kısacası Aslan’da iştah yok, keyif yok ! Navigasyon çağına gelmişiz fakat Galatasaray pusulayı dahi arar halde! Neden böyle ? Fatih Terim en kısa zamanda futbolcularıyla mutlaka bir sohbet toplantısı tertiplemeli ve tercümanın tercüme etmesine dahi gerek kalmayan, ifade mükemmeliyetini sergilemeli! Emre Mor oyuna alındı ve vaziyetle müsemma bir renge bürünürmüş oldu. Uzun sözün kısası yine Muslera’ya dua edildiği hatta tütsü, mum gibi aksesuarların devreye girdiği bir 90 dakika daha yaşandı, yani 0-0 bitti!

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Galatasaray’ın hiç galibiyetsiz rakibi karşısında beraberliği hasbelkader kurtarmış, ya da Gençlerbirliği’nin kazanamamış olması normal mi?

Haberin Devamı

Maçın starı

Muslera tabii, bu ara starlıkta gedikli aslan kaleci.

Maçın olayı

Halil Umut Meler Sivasspor’a son dakikada attığın penaltı kazığının benzerini Belhanda’yı açık düşürmeyi başaran Sessegnon becerisinde de becerdin! VAR yok mu VAR?

Kısa mesaj

Galatasaray takım bünyesine kaptan Bülent Korkmaz gibi bir aslan yürek ve ruh ya buldu ya da buldu! Nokta.

YORUM YAZ