MENÜ

Anlamlı gece...

Abone Ol Google News

Galatasaray yepyeni bir oyun anlayış ve uygulama kimliğine doğru yönlenmekte. Evet içimizi bayıltan o enine oyun muhabbeti bitti bitiyor ve Aslanlar artık futbolu dikine şekillendiriyor. Elbette savunma defoları ve Marcao’nun iftiradan farksız paslarının da terbiyesi şart gözüküyor! Obez sarkık göbekli, hantal futbol fotoğrafı; dün gece Falcao katkısıyla endamlı ve boylu poslu keyif posteri oldu.

Haberin Devamı

Kasımpaşa futbol değerleri bulundukları mevki ile müsemma değil. Doğru düşünce ve üretim arayışıyla, geceye renk kattılar. Palabıyık Galatasaray’a kart konusunda bonkör davranırken, Kasımpaşa’ya nekes davrandı. Bildiğimiz TFF anlayışı 90 dakika güncellemesi yani! Aslanlar topluluğu her geçen hafta, daha da mükemmel futbol performansı ve mutlu olacağınız sonuçları sunacaktır emin olabilirsin Galatasaraylı...

Gecenin sorusu

Ali Palabıyık yönetimi kafamı karıştırdı ve Galatasaray’a çifte standart uygulama işinin, pekiştiğini çağrıştırdı. Adem’e yapılan neydi be eeeey adem?

Maçın starı

Çok uzun yoldan geldi, okayanusları aştı Muslera ve gemisini yine 3 puanlık hamlesiyle sağ salim limana vardırdı. Helal olsun.

Haberin Devamı

Maçın olayı

Kral Metin Oktay’ımızı ebediyete uğurladığımız tarihi yad ederken, bir krala da ‘hoş geldin Falcao’ dedi Galatasaraylı. Golcünün cevabı da gecikmedi tabii!

Kısa mesaj

Sabrın sonu selamet... Dik ve doğru duran asla yıkılmaz nokta.

YORUM YAZ