MENÜ

Alevlerin içinde!

Abone Ol Google News

Bursaspor 2009-2010 sezonu Süper Lig, Akhisarspor ise son Türkiye Kupası galibi. Anadolu’dan çıkmış iki armada dün ‘Şampiyonlar Ligi’ değil, dramatik ‘Şampiyonlar dibi’ mücadelesinde kapıştı ve 0-0 biten oyun sonu iki taraf yere yığıldı! Günümüz Türkiye Kupası finalisti puanı şu an 25 etti. Şampiyonluk sezonu 75 puan toplayan Bursaspor ise ancak 30’a gelebildi.

Haberin Devamı

Yeşil- Beyazlı ve YeŞil-Siyahlılar kalan zaman diliminde acaba ne yapar? Ümitler şelale ama puan deresi kurumuş bitmiş be! Çok gergin, tedirgin, huzursuz sporcuların mücadelesi, centilmence geçti. 11’de Latovlevici kontrol edemedi. 25’te Cikalleshi vurdu direkten geldi, dönen top kalleşlik yaptı ve sekti gitti. 35’te Umut Meraş savunmayı kademesiz yakaladı, ortası asist olamadı! 40’ta Manu 50 metrede 5 Bursaspor futbolcusunu çalım manyağı edip geçti gitti, bir şey edemedi! 45+2’de Okan mutlak Akhisar golünü kafayla önledi, 54’te Lopes’in vuruşunu çizgiden çevirdi.

İkisine de yaramadı

61’de Cikalleshi çarşafa değil, topa dolandı buz gibi gol fırsatı kaçtı. 65’te Manu geçersiz bir gol attı. Be birader rakibin bacak arasında senin bacağının ne işi vardı? Uzun sözün kısası Yusuf ve Aytaç’ın çabası, Okan’ın kurtarışları işe yaramadı. Akhisarspor onca fırsatı kullanamadı ve 0-0 iki müstafi şampiyona da yaramadı!

Haberin Devamı
YORUM YAZ