MENÜ

Abur cubur...

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Yemek sonrası atıştırılan ‘abur cubur’dan hiç de farkı yoktu, dün geceki müsabakanın. Bir gün önce soluksuz izlenen liderlik heyecanı sonrası bu ne? Aslında Kasımpaşa’yı kutlamak gerek. Son haftalarda örnekledikleri disiplinli futbollarına devam ettiler. Özellikle kaleci Fırat’a bravo, ne de güzel kurtarışlar yaptı öyle. Genç adam; iğdiş edilmiş Galatasaray altyapı kazazedelerinden, sadece biridir!
Yahu Aykut! Evladım, güzel evladım bunca senede öğretemediler mi, ‘Takım arkadaşın rakibiyle birebir mücadeledeyse, araya girilmez’ diye? Ya gözüne yumruk yersin ya da apış arana vole! ‘Çağlar’ı kurtarayım’ derken, yaktın. İyi ki tabanın tam yerini bulmadı, paşalıyı az daha yeni ‘Sümbül ağa’ aday adayı yapacaktın. Bak Servet, topu sert indirdin Merthan’a! Daha yumuşak olacak, Kasımpaşalı da voleyi çakacak, top direkte kalmayacaktı! Göbeğe doğru asla top indirilmeyeceği öğretilmiştir de, basiretin bağlanmıştır. Çözmek lazım o zaman...
Baros sahaya girdi, az sonra attı. Sabancı’nın tez canlılığı, penaltı kaçsaydı çok konuşulacaktı, kaçmadı 2-1. Gitmeler, gelmeler sonra...
Ümit bekçilerinden başka pek kimse yoktu ASY Arena’da! Boşa mı bekliyorlar, yoksa doluya mı? Bekleyecek ve göreceğiz. Yeni düş kırıklıkları yaşanmaz inşallah. Servet, Ayhan ve Kazım çok çalıştı... Saz ustası, türküler üstadı attığı golle, rakibe attığı asist değerindeki pasını affettirdi 3-1... Çözüldü yani basiret!
Ay inanmıyorum! Kasımpaşa’ya yazdırılan tarihin kanı yerde kalmadı. ‘Zafer’ diye buna mı derler ne? Galatasaray tarihinin en güçlü yönetimlerinden birini kurma fırsatı yakalayan ama kanımca bunu başaramayan Ünal Aysal ne yapacak bakalım? Mektep arkadaşı, başkan evladı, çok bilen danışmanı, her biri ayrı teknik adam bulan ekibiyle işi zor gözükmekte de... Ümidinizi muhafaza edin yine de!
Pankart ‘Avrupa Avrupa duy sesimizi... Gelemiyoruz!’

YORUM YAZ