MENÜ

Abdullah yutmaz!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Ujfalusi’ye çalınan ofsayt tamam. Evet ‘Bunu Abdullah yutmaz’ diyelim de, be birader Servet’in pozisyonuna ne diyelim? Top rakip kontroluna girmemiş, henüz havada ve Servet rakibin koluna asılıyor. Caaart diye kırmızı, olmadı! Sirkeci’deki olayın tutanağını, ‘Sultanahmet Meydanı’nda yaşanmıştır’ diye tutamazsınız. Yanlış olur. Arena sıkıntılı! Yollar taraftar, zemini de futbolcular için problem. Daha yola çıkarken Galatasaray’ın iki futbolcusunun birden sakata çıkmasında zeminin acaba ne kadar günahı var? Üst üste müsabakalar diyemem, Antalya’da gezinmişlerdi çünkü! Terim’in dünyası yıkılmadı da planı, programı yıkıldı! İlk yarı, iki sakatlık, bir kırmızı. Buyrun! ‘Fizik test’ programına.
İkinci yarı başı ve Bekir Ozan’da pert! Zeminin rengi bizi, içi üstünde top oynamaya çalışanı yakıyor anlaşıldı. Oysa müsabaka çok keyifli başladı. Gaziantepspor, bir start aldı maşallah. Üstelik ilk golü yemelerine rağmen yılmayıp, öne geçmeyi de başardı.
Melo, Kazım ve Selçuk alışverişi karlıydı 1-0. Topuktan da akıl çıkarmıymış? Çıkarmış ki Muhammed kaledekini terste bıraktı 1-1. Gaziantepspor’un mükemmel pas organizasyonu, önce Muslera’nın yüreğini, sonra kale direğini titretti. İpi mi? Popov çekti 1-2.
‘Fizik test programı’ demiştim ya! ‘Aslan yürek’ harekatı da varmış meğer. Yüksek tempoyla başladılar ve Elmander’le 2-2. Muslera çıkmasa 1, çıksa 2 kabahat! Bu seferkinde kart yemedi de gol yedi 2-3. Çok şık goller iki taraftan da. Çene tutamama kaynaklı sarılar da Galatasaray’dan. Diyadin menşeli bir sarı daha ve Sabri de dışarıda. Pes yani! Yanların mı ağrıyor Erman? Senin de ellerin mi Muslera? 2-4
9 Galatasaraylı’nın 10 numara mücadelesinde, nihai son Spartalı’larınkine benzedi. Aslında goller ve futbol adına mükemmel, hakemlik adına da berbat bir geceydi. Bu kadar kart, bir arada olamazki, sanki 52’lik desteyi geçti! Tebrikler Abdullah Ercan.

YORUM YAZ