MENÜ

1 puan yetmez

Abone Ol Google News

İki takımın da durumu ortada. Şu anda Erzurumspor, Trabzonspor’dan bir adım önde. Eğer karşılaşmadan Dadaşlar’ın lehine bir sonuç ortaya çıkarsa kimse şaşırmasın. 1 puan kesinlikle yetmez.

Haberin Devamı

Erzurumspor’un hocası Hamza Hamzaoğlu; ‘kadromuzda öncelikle ruhsal kırılganlık ve yıpranmayı onarmak, elbette yek vücut olabilmeyi sağlamak amacındayız’ dedi. ‘Bu çaba sonrası takım olabilmenin mutlak başarıları da, gelecek elbette. Zor günlerde, doğru hamlelerle sıkıntıyı atlatacağız inşallah’ sözleriyle de, gelecek adına umutlu olduğunu ifade etti.

Gol yeme konusunda sıkıntısı olmayan iki ekipten Erzurumspor, daha iyi durumda gözüküyor. Dadaşlar 34, Karadeniz kaplanları 36 gol kabullenmiş!

Dadaşlar üst seviyede

Trabzonspor’un kadro kalitesi ve maddi ederi ortada. Dadaşlar’ın kadro durumu da. Fakat bugün 16’da oynanacak müsabakada, Erzurumspor adına yaşanabilecek başarılı sonuç hiç kimseyi şaşırtmasın.

Direnci, ritmi ve hırs değerleri üst düzey iki komşunun mücadelesi, futbol severleri kesinlikle tatmin edecektir fakat bence sonuç Erzurum’a gülecek.

Haberin Devamı

Bu istatistiğe dikkat!

Erzurumspor, bu sezon lider Başakşehir ve 4 büyükler ile toplam 8 maça çıktı. Mavi-Beyazlılar, bu karşılaşmalarda galibiyet alamazken 5 kez sahadan beraberlikle ayrıldı.

Ön plana kim çıkar?

Obertan, Munsy ve Norveçli Opseth, Erzurumspor adına sonuca artı değerlerde katkı yapabilecek futbolcular diye düşünüyorum. Emrah Başsan ve Eduok ise zaten çok iyi futbol değerlerini içeriyor biliyorum.

Kısa mesaj

Erzurumspor adına gelecekle ilgili kanaat ve tespitleri sahneleyecek bu zorlu 90 dakika, Trabzonspor adına aynı kritik değerleri içermez.

İyi sonuç; lig arasına kafaları sakin girmelerini, aksi hal ise tedavi reçetesi ikmali gerçeğini ihtiva eder.

YORUM YAZ