MENÜ

02/02/2020 tekrarı yok bunun!

Abone Ol Google News

Bir daha denk gelmesi, mümkün değil 02/ 02/2020 tarihinin! Lig zirvesini sallayan; kuzey ve güney fay hattının iki şampiyonluk adayına aynı haftada böylesi zarar verme olasılığı da pek mümkün değil! Fenerbahçe ve Sivasspor’un ciddi hasar aldığı Trabzon ve Gaziantep fay hattı, Beşiktaş ve Galatasaray ’a yaradı! Adem gol perdesini dakika 5’te açtı: 1-0. 21’de Donk, Kral Metin Oktay’a muhteşem bir doğum günü armağanı gönderdi. Gollerin ardından, ‘Kayseri’nin nasılsa istikbal beklentisi yok!’ diye mi düşündü ev sahibi! Vites düşürdü ve bu ağır tempo tehlikeleri de getirdi! 90+’da Mariano büyük tehlikeyi önledi. 64 ve 90+’da Feghouli ve 70’te Mesanovic sayıları sonucu etkilemedi ama Galatasaray’ın zaman zaman yaşadığı tempo kaybı 4x4 seriye rağmen araştırılmalı.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Galatasaray’ın zaman zaman yaşadığı, muhtelif pozisyonlardaki trans halinde uyurgezer hali dikkatinizi çekti mi?

Maçın starı

Önce uyumlu hali ve profesyonelliği. Sonra Metin Oktay vari golü ve savunmada acil durum dikkati Donk’un gecenin starı olmasına yeterlidir.

Haberin Devamı

Maçın olayı

İstanbulspor’lu büyük usta futbolcu Zorbay sonrası, yeşil sahalara bir de küçük usta, hakem Zorbay geliyor. MHK’yı ne denli eleştirsek de, bu çocukları da görmezden gelmeyelim, destek verelim.

Kısa mesaj

İyi niyetle mücadele ettiğinden zerre kuşkum olmayan Feghouli 2 gol attığı müsabakada, 950’nci golle çok anlamlı bir imza da attı. Zirve hedefindeki ısrar ve istikrar mesajını da Galatasaray camiasına yolladı.

YORUM YAZ