MENÜ

Beşiktaş nasıl kazandı?

Abone Ol Google News

Son derece kötü bir futbol oynayan Beşiktaş, Kayserispor karşılaşmasını net bir skorla kazandı, ama nasıl? Birinci gol dakikasına kadar top kayıpları yüzünden seyircinin sabrının sonuna gelindiği bir anda, Şenol Güneş’in hayranlık duyduğu Love öylesine garip bir gol attı ki, attığına kendi bile inanamadı. Quaresma ile yaptığı ver kaç sonrası rakip kaleci ile karşı karşıya kaldı. Vuruşu kaleciden dönerken her nedense kendisi de düştü.

Haberin Devamı

Kalecinin ayağı ile çeldiği top yerde yatan Love’e çarpıp ağlara gitti. Normal koşullarda seyircinin protesto edeceği ve bu yüzden tribünlerden korkan Şenol Güneş’in onu oyundan alacağı bir durumda Brezilyalı santrfor kıymete bindi. Oyunda kaldığı sürece gol yollarında etkisiz kaldığının bilincinde olarak sağa sola saldıran Love’e Şenol Güneş bile dayanamadı, sonunda oyundan aldı.

Bir teknik direktör deneme yanılma yöntemiyle takım kuramaz. Hele bu takımın adı Beşiktaş ise hiç olmaz! Hani, Negredo giderse Larin birinci santrforuydu Şenol Güneş’in? Larin olmadı Love’e bakalım. O da olmazsa Mustafa Pektemek’i deneyelim anlayışıyla Beşiktaş bir yere varamaz.

Haberin Devamı

Beşiktaş’ın oyununda olgunluk yok. Şenol Güneş maçtan önce çok güzel konuştu. Yaşama ve kaybettiklerimize ilişkin güzel mesajlar verdi. Ancak takımın oyununda hiçbir gelişme yok. Love’un attığı garip gol ve Quaresma’nın VAR yardımıyla rakip ağlara gönderdiği topun dışında aklımızda kalan bir şey yok. Bir şey daha var: Şenol Güneş’in bu sezon en büyük şansı Alman kaleci Karius’tur. Karius’un gol yemesi için bütün savunmanın zincirleme hata yapması gerekir. Kayserispor maçında Vida ve joker Medel savunmayı ayakta tutunca Alman kaleci de maçı gol yemeden bitirdi.

YORUM YAZ