MENÜ

Zor ve güzel galibiyet

Abone Ol Google News

Milli aranın ardından Kasımpaşa’yı konuk eden Galatasaray’da Fatih Terim, Ümit Davala ve Hasan Şaş cezaları nedeniyle kulübede yoklardı. Levent Şahin ve Fadıl Koşutan ise Sarı-Kırmızılı takımı maça hazırladı.

Haberin Devamı

Falcao kilidi açtı

Yeni transferler Falcao ve Lemina ilk 11’de sahaya çıksa da Lemina 30. dakikada sakatlandı ve yerini Ömer Bayram’a bıraktı. Maça iyi başlayan Cim Bom mücadelenin hemen başında topun sahibi oldu. Orta alandaki etkili futbolu ile Kasımpaşa’yı kendi yarı alanına hapseden Galatasaray ilk bölümde ciddi ataklar geliştirdi. 38. dakikada Falcao şutunu attı, rakip savunmaya çarpan top yön değiştirdi ve ağlara gitti: 1-0. İlk yarı boyunca baskılı olan Fatih Terim’in öğrencileri rakibine şans tanımadı. Aslan bu devrede topu ceza sahası içerisine taşımakta daha etkili olsa, farkı bulması sürpriz olmazdı. Galatasaray, Falcao’nun ayağından bulduğu golle soyunma odasına 1-0 önde gitti.

Kasımpaşa’nın çabası yetmedi

İkinci yarıda Galatasaray, tempoyu düşürdü. Kasımpaşa ise daha fazla ileri çıktı ve özellikle kanatları iyi kullandı. Sarı- Kırmızılılar’da Feghouli ve Belhanda oyuna yeterince giremeyince rakip takım orta alanda dengeyi kurdu. 50. dakikada Belhanda serbest vuruştan ortaladı, Marcao kafayı vurdu kaleci Fatih son anda köşeden çıkarttı. 60’tan sonra Kasımpaşa etkisini artırdı. Kemal Özdeş’in ekibi beraberlik golü için çok iştahlıydı. Konuk takım son bölgede doğru hamleleri yapamayınca skoru değiştiremedi. Galatasaray ilk yarıda oynadığı iyi futbol ve golle 1-0 kazanarak sahadan üç puanla ayrılmayı başardı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ