MENÜ

Tek eksik goldü

Abone Ol Google News

Uluslar Ligi’ndeki 3. maçında, pazar günü Rusya ile karşılaşacak olan Milli Takımımız, bu mücadele öncesi hazırlık maçında Bosna Hersek’i Rize’de konuk etti.

Haberin Devamı

Dengeyi bozamadık

Oldukça genç bir savunma hattı ile maça başlayan Lucescu, Rusya maçını da düşünerek bu bölgede fazla risk almadı. Karşılaşmaya defansif hatalarla başlayan Millilerimiz ilk bölümde rakibine iki önemli fırsat verdi. Sinan’ın başarılı kurtarışları skoru 0-0’da tutmamızı sağladı. İleri de ise Cengiz ve Hakan ile atak geliştirmek istesek de Bosna ceza sahasına giremedik. 28. dakikda Cengiz’in uzak mesafeden şutunu Sehic son anda kornere tokatladı. İlk yarıda gole yaklaştığımız en yakın an da bu pozisyon oldu. 31’de ise Enes’le bir kez daha gole yaklaşsak da sonuç alamadık. Ay Yıldızlılar ilk 45 dakikanın son bölümünde hücumda daha etkili olsa da skoru değiştiremedi. İki ekip de gol bulamayınca soyunma odasına 0-0’lık eşitlikle gidildi.

Sonuca gidemedik

İkinci yarıya Milli Takımımız’da Enes’in yerine Cenk oyuna girerken Bosna Hersek’te dört oyuncu değişikliği oldu. Bu devrede kenar bekimiz Şener ve Ömer’in daha fazla ileri çıkması ile kanatlarda daha etkili olduk. Topa hakim olan Millilerimiz rakip yarı alana yerleşti. Fakat topu son bölgeye taşımakta zorlanınca yine aradığımız golü bulmadık. İkinci yarıda daha istekli olan ve daha fazla golü düşünen Millilerimiz, kalesinde de ciddi pozisyon vermedi. Bir hazırlık maçı olmasına karşın ciddiyetten uzaklaşmayan Ay Yıldızlılar sonuç olarak istediğini alamasa da iyi bir futbol ortaya koydu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ