MENÜ

Sevenler kavuşuyor

Abone Ol Google News

Lige Ankaragücü galibiyeti ile başlayan Galatasaray, taraftarı önünde Göztepe’yi konuk ediyor. Ligin ilk maçında Gomis, Belhanda ve Feghouli’yi yedek bırakan Fatih Terim mesajını çok açık bir şekilde verdi.

Haberin Devamı

Terim’in bu maçta da Feghouli ve Gomis’i yine kulübede tutması muhtemel. Dolu trübünler önünde Galatasaray’ın sorun yaşama ihtimali çok düşük. Göztepe’de sakat ve cezalı oyuncuların fazlalığı İzmir ekibinin işini daha da zorlaştırıyor. Kaliteli kadrosu ve iç sahadaki baskılı oyunu Aslan’ı maçın açık ara favorisi durumuna getiriyor.

Savunmada son dönemdeki bireysel hatalar yapılmazsa Galatasaray oyuna hükmeden taraf olur. Geçtiğimiz sezon Arena’daki performansı ile şampiyonluğa ulaşan Terim’in takımı kaldığı yerden devam edecektir.

Kim ön plana çıkar?

Galatasaray’ın yeni transferi Onyekuru ilk defa Arena’da bir maça çıkıyor. Tekniği ve sürati ile dikkat çeken genç oyuncuya Göztepe maçında hücumsal anlamda büyük iş düşecek. Onyekuru performansı ile skora direkt etki edebilir.

Bu istatistiğe dikkat

Haberin Devamı

Geçen sezon Göztepe’yi oynadığı iki maçta da deviren ve İzmir’de şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray, genel istatistiklerde de üstün. Cim Bom, Göz Göz’e rakip olduğu 52 karşılaşmanın 28’ini kazandı, 11’ini kaybetti.

Kısa Mesaj

Galatasaray taraftarı ile bu sezon ilk kez buluşurken, maçın da favorisi. Orta alanda ve savunmada bireysel hatalar yapılmadığı takdirde Terim’in takımı 3 puanı alacaktır.

YORUM YAZ