MENÜ

Ruhsuzluk tavan yapınca

Abone Ol Google News

Ciddi sakatlıklarla boğuşan Galatasaray, Yeni Malatyaspor’a 7 oyuncusundan yoksun çıktı. Donk stoperde, Mariano ise sağ kanatta Linnes’in önünde görev yaptı.

Haberin Devamı

Ahmet girdi gol geldi

Temposuz başlayan maçta Galatasaray topu kendi tutmaya çalıştı. Terim’in takımı hücum etmekte acele etmedi. Fakat bu ağır tempo rakip kaleden çok uzak kalınmasına neden oldu. Malatya da tempoyu düşük tutunca, iki ekip de kaleye gidemedi. Galatasaray orta alanında Rodrigues, Selçuk ve Mariano hücumsal anlamda hiçbir katkı verememesinin yanı sıra, Sinan da amaçsızca koşular yapmakla yetindi. 36’da maçın ilk organize atağını Malatya geliştirdi. Ev sahibi, Galatasaray orta sahasını kolay geçip, defans hatasını da affetmedi ve Donald skoru 1-0’a getirdi.

Uyur gezer Sinan

İkinci yarı daha tempolu başladı. Önce Malatya, ardından Galatasaray gole yaklaştı. Terim, takımının daha fazla risk almasını istese de orta alandaki becerisizlik atak üretmenin önüne geçti. 66. dakikada Ozan zamanlama hatası yapınca rakibini ceza alanında düşürünce, hakem penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Adem topu ağlara gönderdi: 2-0. Golden Son haftalarda kötü bir futbol ortaya koyan Galatasaray bu maçta da düşüşünü sürdürdü. Görünen o ki bu düşüşte sakatlıklardan çok sahadaki oyuncuların basiretsizlikleri çok daha etkili oldu

Haberin Devamı
YORUM YAZ