MENÜ

Kadro kalitesiyle Aslan

Abone Ol Google News

Hem ligde hem de Avrupa’da sorunlar yaşayan Galatasaray son derece kritik bir maça çıkıyor. Bu sezon çıktığı mücadelelerde skor üretme konusunda problemlerini çözemeyen Sarı-Kırmızılılar için hem puan açısından hem de psikolojik açıdan Beşiktaş derbisi büyük önem taşıyor. Özellikle son yollarda derbilerde de kazanmakta zorlanan Fatih Terim’in takımı birçok olumsuzluğu tersine çevirmek zorunda. Hafta içerisinde Şampiyonlar Ligi’nde Real Madrid’e 1-0 yenilen Galatasaray’da maça skordan çok Belhanda ile taraftarlar arasında yaşanan olaylar damga vurdu.

Haberin Devamı

Üst üste alınan kötü sonuçlar hem takımı hem de tribünleri germiş durumda. Terim ve takımı buradan üç puanı almak istiyorsa orta alanda çok daha yaratıcı ve üretken olmalı. Eğer bunu yapıp topu son bölgede iyi kullanırlarsa golü bulmakta zorlanmayacaklardır. Özellikle erken bir gol bulmaları halinde kötü günler yaşayan rakiplerini büyük bir baskı altına alabililer. Çünkü Beşiktaş’ta da taraftar - takım - Abdullah Avcı üçgeninde işler hiç de iyi gitmiyor. Sarı- Kırmızılılar orta alanı hem defansta hem de hücumda iyi organize ederse kadro kalitesi ile sahadan istediğini alabilir.

Haberin Devamı

Ön plana kim çıkar?

Galatasaray gol yollarında her ne kadar etkili olmasa da Andone hırsı ve mücadelesi ile öne çıkıyor. Rumen oyuncu istediği topları alırsa maça damga vurabilir.

Kısa mesaj

Galatasaray eğer erken bir gol bulursa derbinin tüm enerjisini kendisine pozitif olarak çevirebilir. Bunun için de ileri bölgede hem pas hem de şut yüzdesi yüksek olmalı.

YORUM YAZ