MENÜ

Çok sert geçecek

Abone Ol Google News

Galatasaray’da mali kurulun sert geçeceğinin sinyalleri, Mart ayı divan toplantısında camianın önde gelenleri tarafından verildi. Bu divan toplantısında camianın etki alanı geniş kişileri, Başkan Mustafa Cengiz’e ağır eleştiriler yönelttiler. Hatta bu eleştirileri yapan bir çok kişi, Mustafa Cengiz’i idari anlamda ibra etmeyeceklerini söyledi. Özellikle Metin Aslan’ın disipline sevkedilmesi, başta Duygun Yarsuvat olmak üzere bir çok kişinin Cengiz’e cephe almasına neden oldu.

Haberin Devamı

Bu cephenin boyutu ‘Ya Metin Aslan’ın disipline sevkini durdurun ya da ibra etmeyize’ kadar geldi. Fakat Mustafa Cengiz bu eleştirilerin ardından her hangi bir geri adım atmadı. Her fırsatta da duruşundan ödün vermedi. İbra sürecinin Mustafa Cengiz için uzun ve sert geçeceği kesin. Fakat bir gerçek var ki o da Mustafa Cengiz ibra olması durumunda da tartışmalar azalmayacak. Mali anlamda ise Mustafa Cengiz’e kimsenin laf edebileceğini pek sanmıyorum. Çünkü ortada, son mali tablolara bakıldığında Galatasaray’a uzun yıllar sonra kar ettirmiş bir Başkan var.

Haberin Devamı

Gündemde önemli maddeler var

Galatasaray Kulübünün yıllık olağan mali genel kurul toplantısı bugün gerçekleştirilecek. Lütfi Kırdar Kongre Merkezi Anadolu Auditorium Toplantı Salonu’nda saat 10.00’da başlayacak kongre, çoğunluğa bakılmaksızın yapılacak. İşte madde madde genel kurul gündemi...

■ İlk olarak toplantıda yönetim kurulu adına sunum yapılacak.

■ Faaliyet ve denetim raporlarının aktarılmasının ardından görüşme kısmına geçilecek.

■ Başkan Mustafa Cengiz ve yönetiminin mali-idari bakımdan ayrı ayrı ibrası üyelerin oyuna sunulacak.

■ Toplantıda e-spor şubesinin açılması için yetki istenecek.

■ Disiplin cezası alan üyelerin başvuları görüşülüp, karara bağlanacak.

■ Son bölümde 2019 yılı bütçesi oylanacak.

YORUM YAZ