MENÜ

Bu futbol yetmez

Abone Ol Google News

Akhisar deplasmanından şok bir mağlubiyetle dönen Galatasaray, Büyükşehir Belediye Erzurumspor’u konuk etti. Kadroda rotasyona giden Fatih Terim uzun bir aradan sonra Feghouli’ye ilk on birde forma verirken Ömer’i de savunmanın solunda görevlendirdi.

Haberin Devamı

Ağır aksak ataklar

Maçın hemen başında topa ve oyuna hakim olan Galatasaray, rakibinin üzerine gitti. 2. dakikada Maicon’un kullandığı frikik yan direğe çarpıp auta gitti. İlk 25 dakikalık bölümde sarı-kırmızılı takım Rodrigues ve Ndiaye ile pozisyonlar bulsa da golü yapamadı. 25 ’ten sonra ise ora alanda tempo düştü. Feghouli ve Emre oyuna hiçbir katkı veremedi. Topla birlikte ağır ataklarla çıkan Galatasaray, Erzurum kalesine yaklaşamadı. İlk 45 dakikalık bölümün ilk kısmı hariç etkili olamayan Galatasaray, rakip savunmayı aşamadı. Soyunma odasına 0-0’lık beraberlikle gidildi.

Altın kafa Maicon

Galatasaray ikinci yarıya daha tepolu başladı. Sarı-Kırmızılılar’da 55’te Rodrigues net bir fırsat kaçırdı. 57’de ise Ndiaye gole çok yaklaştı. Dakikalar ilerledikçe Terim’in ekibi temposunu kaybetti ve ilkyarıdaki ağır görüntüsüne büründü. Galatasaray her ne kadar topla oynayan taraf olsa da rakip savunmayı aşamadı. 73. dakikada ise Ömer’in kornerden ortasına Maicon kafayı vurdu ve top ağlara gitti. Gol sonrası baskından kurtulan Galatasaray’ın daha etkili olması beklenirken durgun oyun devam etti. Son bölümde ise Erzurum baskı kuran taraftı. Konuk takımın bu baskısı sonuç vermedi ve Galatasaray rakibini 1-0 mağlup etti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ