MENÜ

Avantaj Aslan'da

Abone Ol Google News

Türkiye Kupası son 16 turunda Galatasaray, Boluspor’a konuk oldu. Geçtiğimiz hafta yoğun kar yağışı nedeniyle ertelenen mücadelenin ilk ayağı için Galatasaray, bir kez daha Bolu’daydı. 7 rotasyonla sahaya çıkan Galatasaray, tempoyu düşük tuttu. Boluspor ise mücadelenin ilk bölümüne istekli başladı. Ev sahibi takım özellikle sağ kanadı etkili kullandı. 28. dakikada Mustafa ceza sahasında çok düzgün vurdu, İsmail yüzde yüzlük bir pozisyonu kurtardı. Dakikalar geçtikçe Galatasaray kadro kalitesi ile oyuna ağırlığını koymaya başladı.

Haberin Devamı

Fırsatları tepti

40’ta Burak’ın, Sinan’a yaptığı müdahalenin ardından hakem VAR kontrolü sonrası penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Selçuk 42’de takımını öne geçirdi: 0-1. İkinci yarıda Boluspor daha fazla topla oynamaya başladı. Galatasaray ise rakibini kendi yarı alanında karşılamayı tercih etti. Bu devrede tempo daha da düşerken ev sahibi takım kanatlardan gelmeye çalıştı. Galatasaray’ın üçlü savunmaya dönmesiyle Kırmızı- Beyazlılar topa yön veren taraf olsa da İsmail Haktan Odabaşı girdiği net pozisyonlarda ya kaleci İsmail’e takıldı ya da topu dışarıya attı. Muğdat’ın 90+2’de attığı gol ofsayt nedeniyle VAR uyarısıyla iptal edildi. Galatasaray vasat bir futbol oynadığı karşılaşmayı 1-0 kazanarak rövanş öncesi avantajı elde etti.

Haberin Devamı

Fatih Terim’in cezası bitti

11. haftadaki Fenerbahçe mücadelesi sonrası 10 maç ceza alan Fatih Terim dün son kez tribündeydi. Terim hafta sonu Göztepe deplasmanında yedek kulübesinde olacak.

YORUM YAZ