MENÜ

Avantaj Aslan'da

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

İki takımın da savruk bir görüntü sergilediği ilk yarıda 19. dakikada Akhisar, Seleznyov’un golüyle öne geçti: 1-0. 2 dakika sonra ise Ahmet ceza sahasındaki karambolde topa dokundu ve skora denge getirdi: 1-1. Temposuz ve kalitesiz geçen ilk yarı bu skorla tamamlandı. Maçın ikinci yarısında da vasat futbol devam etti. Galatasaray’da fazla forma şansı bulamayan isimlerden Sinan, Latovlevici ve Mariano beklentilerden uzak kaldı. Akhisar ise bu devrede daha fazla hücumu düşündü fakat son bölgede etkisiz kaldılar. Bu isimlerin kadroyu zorlaması da zor gözüküyor. 87. dakikada Sinan etkisiz oynadığı maçta kafayla golü bularak takımını 2-1 öne geçirdi. Rakibini bu skorla mağlup eden Galatasaray, rövanş öncesi önemli bir avantaj yakaladı.

Maçın starı

Galatasaray savunması her ne kadar gol dışında ciddi bir tehlike yaşamasa da Serdar savunmanın en iyisiydi. Özellikle 60. dakikada rakibin şutunda kendini siper edip golü önlemesi rövanş öncesi avantajı getirdi.

Gecenin sorusu

Eren’in sakatlanmasının ardından elinde forvet olarak sadece Gomis kalan Galatasaray’da Sinan bu bölgede etkisiz kaldı. Gomis’in olası bir yokluğunda Sarı-Kırmızılılar’ın gol yükünü kim çekecek?

Maçın olayı

Daha önce de Galatasaray maçında tribüne gönderilip 5 maç ceza alan Okan Buruk bu karşılaşmanın da devre arasında tribüne çıkmak zorunda kaldı. Buruk’un takımını yalnız bırakması gecenin olayıydı.

Kısa mesaj

Forma şansı bulmakta zorlanan isimler 11’de yer aldı. Ahmet dışındaki isimler son derece savruk ve etkisizdi. Yasin, Latovlevici ve Sinan bu görüntüleri ile önümüzdeki sezon başka takımların formlarını giyerler.

YORUM YAZ