MENÜ

Afrika'da da Aslan!

Abone Ol Google News

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, Tunus Ligi takımlarından Club Africain ile karşılaştı.

Haberin Devamı

Bunaltıcı sıcaklıkta oynanan maçta Fatih Terim, Serdar’ın sakatlığında savunmanın göbeğinde Donk’a görev verdi.

Sağ kanatta ise Sinan başladı ve genç oyuncu sahaya kaptan olarak çıktı. Futbol yok sertlik var İki takım da tempolu başladı. Galatasaray ataklarını Sinan’ın görev yaptığı kanattan geliştirirken Club Africain savunmanın arasına attığı paslarla tehlike aradı.

5. dakikada Linnes ile İsmail’in bir anlaşmazlığından ev sahibi gole çok yaklaşsa da pozisyon autla sonuçlandı. Tunus ekibinin aşırı sert faulleri sonrası oyunda kalite düşerken ilk yarıda Galatasaray adına sakatlık olmamaması büyük şanstı.

45 dakika boyunca futbol adına sahada bir olay yaşanmazken sertlikler bu devreye damga vurdu, oyun da bir süreliğine durdu. Soyunma odasına ise 0-0’lık skorla gidildi.

Vasatı aşamadılar İkinci yarı oyuncu değişiklikleri ile başladı.

63’te Muğdat ortaladı, Onyekuru kafayı vurdu top az farkla auta gitti. Maçta zaman zaman tempo artsa da iki ekip de pozisyon üretmekte zorlandı.

Haberin Devamı

82. dakikada ev sahibi gole çok yaklaştı fakat İsmail çok kritik bir kurtarış yaptı. İkinci yarının olumlu tarafı ise gereksiz sertliklerin yaşanmaması oldu.

Mücadelenin 90+3. dakikasında Galatasaray aradığı golü buldu. Yunus Akgün’ün vuruşunda savunmadan dönen topu kale sahasında tamamlayan Onyekuru skoru belirledi. Sarı-Kırmızılılar 5. hazırlık maçında 3. galibiyetini aldı. Cim Bom bugün Yunanistan’a geçecek ve Salı günü AEK ile karşılaşacak. Meetiinn KKaarraabbaaş

YORUM YAZ