MENÜ

3 puandan fazlası

Abone Ol Google News

Hafta içerisinde Şampiyonlar Ligi mücadelesinde Real Madrid’e 6-0 yenilen Galatasaray, Gaziantep deplasmanına moralsiz geldi. İspanya’daki maçın kadrosunda önemli bir revizyona giden Fatih Terim, Emre Taşdemir, Ahmet, Ömer ve Adem’e ilk 11’de forma verdi.

Haberin Devamı

Ömer’den nefis gol

Maça iyi başlayan taraf Galatasaray’dı. Oyunu önde oynamak isteyen Sarı- Kırmızılı takım rakibini kendi yarı alanında tuttu. Fatih Terim 11. dakikada zorunlu değişikliğe gitti ve sakatlanan Andone’nin yerine Babel’i oyuna aldı. Rakip ceza alanına girmekte zorlanan Galatasaray’da 21. dakikada Ömer sahneye çıktı. Tecrübeli oyuncu yaklaşık 25 metreden vurdu ve top ağlara gitti: 0-1. Golden sonra da oyunun kontrolü Terim’in takımındaydı. 43. dakikada Emre Taşdemir soldan rakip ceza sahasına yerden oynadı. Feghouli tamamladı ve fark ikiye çıktı: 0-2. Bu gol aynı zamanda ilk yarının da skoru oldu.

Feghouli direkleri aşamadı

Gaziantep ikinci yarıya daha fazla hücumu düşünerek başladı. Ev sahibi takım rakibinin üzerine giderken etkili pozisyonlar da yakaladı. 55’te Djilobodji kafayı vurdu top az farkla auta gitti. Galatasaray bu bölümlerde geriye yaslandı. 65’ten sonra ise Cim Bom, baskıdan kurtuldu. 69. dakikada Feghouli ceza sahası içerisinde sağ çaprazdan vurdu direkten dönen top kaleci Günay’da kaldı. Mücadelenin son bölümünde oyun kalitesi ve temposu düştü. 81’de Feghouli serbest vuruştan direkt kaleyi düşündü top yine direkten döndü. Galatasaray ilk yarıda bulduğu gollerle maçı 2-0 kazanmayı başardı. Milli araya 3 puanla giren Sarı-Kırmızılılar hem moral buldu hem de zirve takibini sürdürdü.

Haberin Devamı
YORUM YAZ