MENÜ

Trabzon için fırsat sezonu

Abone Ol Google News

Geçen yıl trabzonspor’un gaza bastığı nokta çok değerli iki oyuncunun kadrodan ayrılışı. Burak ve onur’un kalitelerine kimse bir şey söyleyemez ancak grupla, bireylerin hedeflerinin aynı doğrultuda olmayışı büyük krizdir. Başkan Ahmet Ağaoğlu ve teknik direktör Ünal karaman bu konuyu net bir şekilde çözdü. Bundan sonrası doğru bir genç ve yabancı karmasının inisiyatif alışı.

Haberin Devamı

Rodallega’nın yeri dolmalı

Bu tablo içerisinde rodallega’nın rolü çok büyüktü. takımın ilerideki aklıydı. şimdi onun yerini doldurmak en önemli mesele. sırtı dönük oynamayı bilen, 10 numara bilgisine ve santrfor yeteneklerine sahip bir oyuncu bulmak gerek. Adı geçenler arasında şu ana kadar buna en yakın isim Berg’di.

Varlığı yokluğundan problemli olabilir

Bir başka problem ise Yusuf’un kaderi. Bu sene ona ihtiyaç var, uzun vadede elde tutmak imkansızsa da Trabzonspor için bu fırsat senesini değerlendirmenin yolu, onun özellikle genç oyuncular üzerinde etkili olacak liderliği. tabii eğer grup ve Yusuf arasında bir hedef birliği yoksa, yani Yusuf gitmek istiyorsa, ikna olmuyorsa varlığı, yokluğundan daha problemli olabilir. Her kötü gidişte tribün, kendisini oyuna vermeyişinin altını çizebilir. yani dengeleri ayarlamak başkan ve hoca için kolay olmayacak. Galatasaray’ın dahi orta sahasını henüz oturtamadığı, Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin de takım yapmaya uğraştığı bu sezon Trabzonspor için fırsat. Ama adımları doğru atmak gerekiyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ