MENÜ

Mükemmel sonuç

Abone Ol Google News

Bazen, özellikle milli maçlarda, mükemmel oynamadan mükemmel sonuç almak önemlidir. Doğru oynayarak, paniklemeden.

Haberin Devamı

Dün belki maçın 75 dakikasında çok da izlenilir, parlak gelmeyen oyun risksiz ve etkiliydi. Moldova maça ortak olabileceğini hiç düşünmedi. Bu gelecek için umut verici.

Merih’in liderliğinde savunma güvenliydi. Ozan- Dorukhan ikilisi bireysel olarak bölgelerini iyi doldurdular. Ayrıca Dorukhan-Cenk bağlantısı sağlamdı.

Deniz sadece attığı golde değil kornerlerde etkiliydi.

Zeki hakkında söylenecek negatif hiçbir şey yok.

Bireysel olarak şikayet edecek hiçbir şey yok. Eksik kalan set oyununda hücum koordinasyonu. Daha hızlı, daha boşlukları arayan bir oyun mümkün. Bunun için de zaman lazım.

Hâlâ bu takımda direkt oynayacak, Emre, Hakan Çalhanoğlu, Caner, Gökhan, Burak, Abdülkadir Ömür, Abdulkadir Parmak, Yusuf ve daha fazlası var.

Dün izlediğimiz güvenli oyun iyidir temel. Ortalama rakipleri umutsuzluğa iter.

Gecenin sorusu

Evimizde de şöyle zeminlerde oynasak fena mı olur...

Maçın starı

Haberin Devamı

İstiklal Marşı’nı mükemmele yakın söyleyen genç koroyu başa koyuyorum. Belki bizde de bu uygulama olursa, biraz utanır, konuk marşlarını ıslıklamayız. Cenk’i ikinci sıraya koymalı. Attıkça güveni gelecek. Keşke oynayacağı bir kulübe gitseydi.

Maçın olayı

Gecenin olayı Kişinev’den değil Elbasan’dan geldi. Arnavutluk’un İzlanda’yı yenmesi piyangoydu. Hata yapmazsak bu genç kadroyla 3-4 sıralamasına hapsolmuş Milli Takım zirveyi bulabilir. Ancak Fransa ve İzlanda maçlarının yanısıra Arnavutluk mücadelesi de çok kolay olmayacak belli ki.

Kısa mesaj

Hayallerinin peşinden koşan genç bir delikanlının inanılmaz hayat hikayesinin henüz başındayız. Ve Merih hikayesi inanılmaz bir noktaya gidiyor.

YORUM YAZ