MENÜ

Maçı çözen değişiklikler

Abone Ol Google News

Ersun Yanal forma giriyor. 2 haftadır yaptığı değişikliklerin skora etkisi bunun göstergesi. Ve istediği riskli ve zor oyuna oyuncuların, özellikle tecrübelilerin ikna olmuş görünmesi de... Dün top kaybı-geri koşuyorgunluk- top kaybı kısır döngüsü içine girmişken maçı çevirebilmek de tabii... Geçen yıl şampiyonluğu son haftalarda kaybeden Başakşehir oyun merkezindeki 3 oyuncusundan yoksun (Emre mecburen) sahada olunca Fenerbahçe’nin ilk yarıda oyuna hükmetmesi normaldi. Ozan ve Deniz sağda yeniydi (ve pek de Deniz’e göre bir oyun oynanmıyordu). Solda Rodrigues hem takımla hem de ofsayt kuralıyla yeni tanışmış gibiydi. Fenerbahçe rakip savunmayı genişletecek ters toplar ve hızlı top çevirme konusunda geçen haftanın gerisinde kaldı. Golden sonra oyunu Başakşehir aldı. Fenerbahçe merkezini hızlı ve kolay geçtiler. Hızlı hücum etmek istedikleri için çok top kaybettiler ve çok geri koştular. Ersun Yanal bunu çözemedi. Ama maçı çözecek değişiklikleri yaptı.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Vedat’ın Tolga’nın pasında attığı gol mükemmel bir tek vuruş. Geçen haftaki mükemmel bir kontrol/vuruş bileşik hareketinden sonra bunu da yapması paha biçilmez. Bakalım sırada ne var?

Haberin Devamı

Maçın starı

Mossoro, Başakşehir’in tüm dezavantajlarını kapatan adamdı mükemmel oynadı... Visca maça damgasını vurabilirdi kanadını yine mükemmel kullandı. Crivelli ve Vedat harika goller attılar. Altay önemli pozisyonları engelledi. Emre de bildiğiniz gibi. Yıldız adayı çok.

Maçın olayı

Goller: Mert’in muazzam pasında Crivelli uçtu. Tabii Emre’yle sohbete dalan Jailson’un uyudu. Ancak çok iyi oynayan Altay’ın büyüyeceğine hamle yapması da Crivelli’nin işini kolaylaştırdı. Sonta Vedat’ın tek vuruşu ve tabii Ferdi Dirar ortaklığı. Olay goller vardı, golle büyümeliydi.

Kısa mesaj

Ferdi in Rodrigues out.

YORUM YAZ