MENÜ

Lucescu yol yakınken tazminatını istiyor!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Bir kere şununla başlamak lazım... Mircea Lucescu, milli takımda kimlerin oynayacağını değil, kimlerin oynayamayacağını tespit ediyor ve bize bunu gösteriyor gibi. Defansif açıdan hiçbir şekilde yeterli olmayan, milli takım performansı yetersiz oyuncularla sahaya çıktık. Hücum yönünde de durum çok farklı değildi. Düşünün; rakip 50 dakika 10 kişi oynuyor, ciddi diyebileceğiniz sadece 2 atak yapıyorsunuz. O ataklarda da gol attık!

Kimseyi tanımıyor

Cengiz’in parladığı sol kanat yerine sağ kanatta onu değerlendirmek aslında adı bilinmeyen oyuncuları değil yıldız adaylarını da tanımadığını gösteriyor. Lucescu için bunlar büyük handikaplar. Herkesin formu, yaptıkları belli. Yine milli takım performansı yetersiz olan Hakan Çalhanoğlu yerine Emre Akbaba sağ kanatta da Deniz Türüç’le başlamak gerekmez miydi?

Oynayanlar oynayamıyor!

Geldiğimiz noktada Lucescu, şikayet ettiği konularda kendisini tekzip ediyor kelimenin tam anlamıyla. Ligin parlayan iki Türk oyuncusu oyuna 11’de başlamıyor. Yani Emre ve Yusuf Yazıcı. Ya Lucescu teknik direktör melekelerini kaybetmiş ya da bu işi yapamayacağına ikna olmuş. Söyledikleriyle yaptıkları arasında dağlar kadar fark var. Oynayanlar var oynamıyor! Yol yakınken tazminatını alıp gitmek istiyor.

YORUM YAZ