MENÜ

Kuşkular

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Kayseri maçından sonra artık Galatasaray’ın bir deplasman oyunu var demiştim ama dün kuşku yaratan bir performans yaşadık. Kasımpaşa’nın savunmada kaldığı ilk 20 dakikada Galatasaray’ın bildik presini yapamayışının sebebini iyi araştırmak lazım. Galatasaray bu ön alan presini yapmazsa bu orta sahayla sıradanlaşıyor. Top onda olsa da oyunu alamıyor. Tüm bunlar maç 20 km ötede oynandığın için meydana gelmemeli.

Galatasaray presi yapamayınca Kasımpaşa bildiği oyuna yavaşça geçti ve pasla 2. bölgeye geçip sonra da özellikle Mensah’ın çabasıyla hızlı akınlar yapmaya başladılar. Galatasaray’ın bundan nasıl çıkabileceğini Donk’un golde yaptığı gibi hızlı geçiş oyununda gördük. Ancak bunun başka bir örneğine rastlayamadık. Aksine bunu Kasımpaşa’dan sıklıkla gördük. Oyunu onlar aldı. Gomis’in rahatsızlığıyla konuk ekibin ciddi bir konsantrasyon kaybı yaşadığını da söylemek lazım.

Gecenin sorusu

Uzatma dakikalarında Gomis’in 6 pastan vurduğu şutun bu kadar zayıf gitmesiyle maçta bayılmasının bir ilgisi var mı? Bunu düşünmeden edemiyor insan.

Maçın starı

Donk’un şahane pasıyla Rodrigues’in yaptığı vuruş inanılmaz. Koita’nın attığı gol de. Ama Kasımpaşa açısından en yüksek çaba Mensah’tan geldi. Sert bir orta sahaya karşı takımını çıkaran oyuncu oldu.

Maçın olayı

Gomis daha önce de birkaç kez bu sıkıntıyı yaşamıştı. Dün yere düştükten sonra oyuna, hem onun hem Galatasaraylı oyuncuların hem de izleyen bizlerin konsantre olması imkansızdı.

KISA MESAJ

Yetiş Fernando...

YORUM YAZ