MENÜ

Kalite kazandı

Abone Ol Google News

İlk yarıda Elijf ve Jailson sürekli çıkarken panikle yaptıkları top kayıpları bir taraftaydı. Diğer tarafta her pası garanti kullanan İrfan ve Emre... Merkezler toplam kaliteyi belirliyor. Başakşehir’in merkezi kendi takım ortalamasının üzerinde bir pas işlerliğiyle ortalamayı yükseltirken, Fenerbahçe’nin dip noktası merkeziydi. Ev sahibi oyunu domine etti. Gole kadar direkt oyunla, golden sonra topu tamamen ele geçirip sahaya yayılarak. Ekici’nin oyuna girişi sonrası Zajc’ı da önde tutarak geniş alanda topa sahip olan Fenerbahçe oldu. Slovak 3 net pozisyondan birini içeri vurabilse Soldado’un golü sonrası öne geçmek de mümkün olabilirdi. Ya da Dirar sahada olup Beşiktaş maçındaki gibi damgayı vursa. Bu olmayınca yine kalite iş yaptı. Robinho, Visca, Mossoro paslaşması acelesiz bir ustalıkla Napoleoni’ye golü attırıp az çabadan yüksek verim almayı bildi. Kalite kazandı.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Fenerbahçe’nin yediği ilk golde, devre arasında kadroya giren Tolgay, Volkan ve Serdar, yıkıcı ve kombine bir hata dizisine imza attı. Takviyesinin bile yararı tartışmalı.

Haberin Devamı

Maçın starı

Belirli bir yıldızdan bahsedemeyiz. Kombine, güvenli ve ustaca bir oyun, belirsiz, savruk bir oyun karşısında öne çıktı diyebiliriz. Belki kendilerine gelen pozisyonları değerlendirebilseler Zajc ve Robinho bu unvanı alabilirdi.

Maçın olayı

Attamah ilk yarıda Serdar’ın yerine oyuna girdikten sonra penaltı noktasından bakmadan verdiği kafa pasında etrafında 3 Fenerbahçeli oyuncu vardı. 2. yarıda daha korkuncunu yaptı. Eprueanu’nun önemini anlamak için bu bile yeter.

Kısa mesaj

Tekrar ediyorum. Fenerbahçe önümüzdeki yaz orta sahasını mutlaka baştan aşağı değiştirmeli.

YORUM YAZ