MENÜ

Hızlı ve efektif

Abone Ol Google News

Galatasaray yüksek baskıyla, kendi standartında oyuna başladı. Ancak Hakan Özmert’in buna karşı çıkıp driplinglerle mesafe kat etmesi Galatasaray’ın bildik iç saha oyunundan yavaş yavaş kopmasına sebep oldu. Fernando’nun yokluğunda Galatasaray’ın dönenleri toplayıp hemen oyuna sokması zorlaşıyor. Onun dengi kadroda yok. Burada Galatasaray ön alan oyuncularının da birbirlerini anlamakta zorluk çektiklerini söylemek lazım. Donk oyuna girdikten sonra, tabii Bülent hoca da risk almaya başlayınca oyun, dönenleri toplamaktan çok mesafeyi hızlı kat etme gereksinimine yol açtı. Muslera kritik kurtarışlarla direnç noktası oldu. Galatasaray da 2. en iyi bildiği işi yapmaya başladı. Feghouli ve Onyekuru’yu iki kanattan hızlı ve efektif kullandılar. Bu da yetti.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Hafta içi Muslera’yla vedalaşma haberleri sonrası bu performans... Onu yollamak kolay mı?

Maçın starı

Direnci ortaya koyan Muslera. İlk ateşi o yaktı. Uzun süredir sallanan performansına bir dur dedi. Her türlü şutta etkiliydi. Reflekslerini tamir etmiş uyanık bir ustaydı. Bu olunca Galatasaray’ın performansı katlanıyor.

Haberin Devamı

Maçın olayı

Diagne ilk yarıdaki dar alan oyununda eliyle düzeltip soluyla vurduğu şut ve Feghouli’nin golünde verdiği pas dışında kayboldu. İkinci yarıdaki geniş alan oyununda ise faydası stoperleri oyalayıp arkadaşlarına alan açmasıydı.

Kısa mesaj

Emre Akbaba’ya bir pozisyon bulmak lazım. Vasatlığa da mahkum etmemek. Bu yazın görevi bu olacak.

YORUM YAZ