MENÜ

Haydi Fırtına!

Abone Ol Google News

Trabzonspor takım boyunu iyi ayarladığında AEK standardıyla başa çıkabilecek bir kadroya sahip. Özellikle orta sahada tempoyu artırma ve baskın akınlar yapma iştahı, zaman zaman kontrolsüzlüğe yol açtığında geri koşarken takım boyu uzuyor ve savunmada eksik yakalanıyor. Abdulkadir Parmak bu takımın en fark yaratan oyuncusu ancak sakin kalıp, çabuk karar verip uyguladığı zaman bunu gösterebiliyor.

Haberin Devamı

Yıldıza dönüşebilir

Abdülkadir Ömür ve Sosa’yla kuracağı bağlantıyla ancak 3. bölgede zaman zaman doğaçlama oynamalı. Bunu yaptığında kendisi için her şeyin daha kolay olduğunu ve bir yıldıza dönüşebildiğini görecek. Savunma kanatları çok güvenilir. Stoperler oturuyor. Trabzonspor’un bu kadrosunun şu haliyle yapabilecekleri çok. Sadece geniş alanlarda yakalanmadan avantajlı skor almak mümkün.

Riskli ama ödülü büyük

Yusuf’un transferi sonrası Trabzonspor’un Obi Mikel’i hayata döndürmesi oradaki rekabeti ve kaliteyi artırır. Ünal Hoca onu futbola tam olarak döndürebilirse nasıl çok yönlü bir silaha sahip olacağını biliyor. Umarım bu göründüğünden daha kolay olur. Sturridge de çok heyecan verici bir isim. Sakatlık sorunları yaşamazsa ve yedek kalmayı dert etmezse ondan da alınabilecek çok şey var. Pozitif kişiliğini ve eforunu sergilerse Sörloth’u da yükseltir. Riskli ama ödülü büyük iki transfer.

Haberin Devamı
YORUM YAZ