MENÜ

Geç kalmanın etkisi

Abone Ol Google News

Oyunun merkezini doğru kuramazsanız etrafını toparlamanız zor oluyor. N’diaye-Fernando ikilisi üzerinden işleyen sistem, onlar kadar belki daha fazla işyapabilecekS eri-Nzonzi ikilisiyle değiştirildi. Ama dün sahaya çıkan başka bir ekipti. Her ne kadar kaçan penaltıya kada royun dengede gitse de Belhanda Selçuk ikilisinin mevzuyu anlaması mümkün olmayan Seri’yle merkezi oluşturabileceğini düşünmek biraz Polyannacılık. Tabii ki penaltı gol olsa faktörünü kabul ediyorum. Ancak Galatasaray açısından Feghouli’nin sahada olmadığı, Diagne’nin Falcao faktörü nedeniyle futbolculuktan soğuduğu bir ortamda bu orta saha üçlüsüyle baskın bir oyun kurması beklenemez. Bu problem lig seviyesinde zamanla düzelir. Hatta geçen senenin daha ötesine geçip mükemmeleşir. Ancak Şampiyonlar Ligi yakında... Geç kalmanın etkisi yıkım olabilir.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Donk, Recep’in gol olan güzel şutunda büyüyeceğine neden arkasını dönüyor?

Maçın starı

Aslında sıcak hava, takımların tam hazır olmayışı, transferin bitmeyişi gibi sebeplerle çok iyi bir oyun olmadı ve bir yıldız performansından bahsetmek de güç. Ancak bu tip bir maçta oyuncu, Muslera’ya 20 metreden bu sakinlikle gol atıyorsa o maçın yıldızı da odur: Recep Niyaz.

Haberin Devamı

Maçın olayı

Marcao’nun geçen yılda olduğu gibi benzer poziyonlarda benzer yerlerde benzer sarı kartlık hareketleri tekrarlaması. Lewandowski’yle karşılaştığında ne olacak?

Kısa mesaj

Denizlispor zemin işini halletmiş. UEFA Süper Kupa maçından daha iyi bir zemin vardı.

YORUM YAZ