MENÜ

Feghouli çıkınca...

Abone Ol Google News

Dünkü Fenerbahçe maçı yazımdaki takım ismini Galatasaray olarak değiştirsem herhalde çok fazla bir ek yapmaya gerek kalmaz. İlk 60 dakika top, yüzde 73 ile Galatasaray’da ama maçın yüzde 100 kontrolü Gençler’deydi. 3/10 isabetle şut çeken Gençler, 1/6 isabetle şut bulan Galatasaray. 60’dan sonra Gençler pasla çıkmaya başladı ki Feghouli’nin oyundan çıkması burada önemli etken oldu.

Haberin Devamı

Gençler maç sonuna kadar 2/5 isabetle oynarken Galatasaray bu bölümde sadece 1 isabetsiz şut bulabildi. Gençler’in uzatmalarla birlikte 10 kişi oynadığını da unutmamak lazım. Galatasaray hangi kadroyla çıkarsa çıksın Feghouli-Belhanda verkaçları dışında rakibi delecek bir organizasyona an itibarıyla sahip değil. Gençler açısından sorun ise Stancu’nun ilk 11’de sahada olmayışıydı diyebiliriz. 3. bölgeye kadar çok iyi çıktılar ama son pas-şut tercihleri tutarsızdı.

Gecenin sorusu

Sevgili Selçuk İnan. Zamanı gelmedi mi? Ve Taylan nerede?

Maçın starı

Herhalde bu bölümün adını değiştirmek gerekecek. Maçın idare edeni, vasatı, kötünün iyisi vs. gibi... Buraya da Gençlerbirliği savunma ve orta saha oyuncularının hemen tamamını koymak mümkün. Galatasaray’da ise Muslera.

Haberin Devamı

Maçın olayı

Umut Meler FIFA kurallarını zorlayarak, zorunlu süre tamamlanmadan kokart taktırılan bir harika çocuktu. Geçen sene başlayan çöküşü devam ediyor. Belhanda’nın net çekilişine penaltı vermeyişini anlamadım. Mariano’nun aldığı darbe sonucu kontrolü kaybedip attığı yumruk ise daha da anlaşılmaz.

Kısa mesaj

Terim hâlâ bir oyun bulamadı. PSG maçındaki 3/4’ü Muslera’ya yazacak direnç dışında hiçbir sinyal yok.

YORUM YAZ