MENÜ

Emre çıktı oyun söndü

Abone Ol Google News

Mehmet Özdilek, Fenerbahçe savunmasına baskı yaptırmadı. 2. bölgede kalabalık durup orayı baskıladılar. İlk 30 dakika Fenerbahçe kanal bulmakta zorlandı. Ozan’ın dribblingleri dışında bir yol bulamadılar. Öte yandan savunmada klasik saçma hataları da yapmadılar. Sonra ekstraları yapan adam Emre devreye girip ince işleri yapmaya başladı. 64’te arkadaşlarına 2- 0’lık bir galibiyet bırakarak kenara gidene kadar Fenerbahçe oyunun tam hakimi oldu. Emre çıktıktan sonra sahada Tolga, Ozan, Gustavo ve Deniz olmasına rağmen orta sahasız gibiydiler. Oyunu Denizli’ye verdiler. Kontratak da yapamadılar. Net pozisyonlar vermeseler de oyun söndü. Luis Gustavo’nun burada devreye girip oyunun merkezine oturmasını bekliyordum halbuki. Asla bu rolün hakkını veremedi.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Rodrigues neden bu kadar çekingen? Ayağı yere hiç sağlam basmıyor. Şutu ayarsız. İkinci yarıda soldan girip auta attığı topu anlamak mümkün değil.

Maçın starı

Tartışmasız şekilde sahadaki herkesten iyi olan Emre. O çıktığı anda oyun söndü sanki. Luiz Gustavo’nun bu boşluğu doldurabilmesi lazım. Ama olmuyor.

Haberin Devamı

Maçın olayı

Hasan Ali ve Serdar’ın savunmaya girişi sonrası geri 4’lü uzun süredir ilk kez büyük bir hata yapmadan maçı tamamladı. Böyle olunca Zanka hakkında da çok şikayet duymadık.

Kısa mesaj

Emre varsa başka yoksa başka takım. Takımın sadece yıldızı ve merkezi değil sanki teknik direktörü o.

YORUM YAZ