MENÜ

Beşiktaş oyunu alamadı

Abone Ol Google News

Son 7-8 dakikadaki Malmö yorgunluğundan birşey çıkmamasının hesabını da Q7’ye kessek haksızlık olmaz. Malmö bir ABBA değil ama kesinlikle İkea... Hiçbir şeyi yanlış yapmadılar. Hiçbir ekstraları da yoktu. Orta sahada Bachirou mükemmel bir basitlikle oynarken Rosenberg her seferinde hem orta saha hem orta saha olmayı başardı. Birbirlerine yakın oynadılar ama iyi açıldılar ve aldıklarında topu çok iyi dolaştırdılar. Takım şekli açısından yanda Şenol Güneş sürekli kaymaları hatırlattı. Uwe Rösler neredeyse seyrederek takımının nasıl bu işi yaptığını izledi. İkinci yarıda bu oyuna ön alan baskısını da eklediler. Dönen topları da toplamaya başladılar. Takım şekli ve ve pas trafiği Beşiktaş’ın topu kaybetmesiyle arttı. Korkunç bir derinlik eksikliğinde mükemmel bir baskınla işi bitirdiler. Beşiktaş’ın maçın başında Pektemek’le kaçırdığı bir bir pozisyon ve korner karambolü sonrası oyunu hiç alamadığını, maçı dakika dakika terk ettiğini görmek üzücüydü.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Q7’nin bu kaçıncı kendisni kaybedişi? Yaşadığı sıkıntıyı anlıyorum. Takım gitmiyor. Ama liderin o olması gerekmez mi?

Haberin Devamı

Maçın starı

Bachirou gerçek bir çapa gerçek bir oyun merkeziydi. İki yönlü oyunu gösterişsiz bir şekilde sergiledi. Sertikle değil, akılla, iyi yer tutarak, takımın her bir bireyi için iyi bir yardımcı olarak.

Maçın olayı

Geçen sene Şampiyonlar lideri grup lideri olan bir takımın 1 senede bu kadar gerilemesini anlamak da anlatmak da zor. Necip, Dorukhan, Oğuzhan savunma üçgeniyle oynamak gibi sebeplerin sonucu bu. Pektemek’in maalesef hep -miş gibi oyununun da.

Kısa mesaj

Bir yılda bu dağılma ve gerileme kurumsallığa da planlamaya da uymuyor

YORUM YAZ