MENÜ

Aslan'ın kaybederken kazanacağı belliydi!

Abone Ol Google News

VAR’da geçersiz kılınan 2 gol, Muslera ve Luyindama’nın büyük hatalarından Başakşehir’li oyuncuların yararlanamayışı, kulübe gerginlikleri, 0-1’den geri dönüş... Dramatik anları fazla, stresi büyük bir maçtı. Stresi avantaja çevirmeyi iyi bilen kazandı. Galatasaray stresten aksiyon çıkardı, Başakşehir ise uyuşukluk. 7 hafta öncenin 8 puan öndeki takımı değil dağılmış düşmeyi garantilemiş bir takım gibiydi Başakşehir. Bunun fiziksel durumla, yaşlılıkla bir alakası yok. Bu tamamen mental. İşin ilginç tarafı 0-1’den sonra Başakşehir’in mental üstünlüğü tamamen Galatasaray’a verişi. 2. bölge penceresine çok rahat sarktılar. Başakşehir’in Luyindama’ya yönlendirme çabası Fernando, Donk ve Belhanda’nın ekstra pas istasyonu oluşuyla kolayca çözüldü Galatasaray çok rahat çıktı baskıdan. Başakşehir gömüldü. Açık konuşmak lazım maç 0-1’ken Galatasaray’ın kazanacağı belliydi.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu?

Var mıymış bir komplo? Yokmuş. Hakeme ve kalecine rağmen şampiyon olamazsın.

Maçın starı

Sezonun ortasından bu yana Visca benim için sezonun yıldızıdır diyorum. Feghouli’nin de onun kadar değerli bir performansla final yaptığını söylemem lazım. İhtiyaç olan her dakikada sahneye çıkıyor.

Haberin Devamı

Maçın olayı

Son 8 haftada puan durumunda Başakşehir lig 9.’su... 8 atıp 9 gol yediler. Bunun sebebi mental çöküş. Peki buna yol açan ne? Devre arası transferlerin antrenman kulübe ahengini bozması mı? Abdullah Avcı bunun analizini nasıl yapıyor acaba?

Kısa mesaj

22 etti. 8’i Terim’in. Bitirdiği 9 sezonun 8’inde şampiyonluk. Eşsiz bir başarı. Aklında 5. yıldız olduğuna ve bundan sonra alınacak ilk yıldızı almak için şu anda yanıp tutuştuğuna hiç şüphem yok.

YORUM YAZ